G.Saray golcü transferini bitirdi! 7.5 milyon euro

Galatasaray, Sparta Prag ile 21 yaşındaki Ganalı forvet Tetteh'in transferi için 7.5 milyon euro ve oyuncunun bir sonraki satışından pay üzerinden anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 19.01.2019 13:55 GÜNCELLEME 19.01.2019 13:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rodrigues ve Ozan Kabak'ı satarak kasasına 20 milyon euro koyan Galatasaray, Sparta Prag'ın Ganalı genç yeteneği Tetteh için 7.5 milyon euro üzerinden anlaşmaya vardı.

 

 

Wolves ve Everton ile girdiği transfer yarışını kazanan Galatasaray'ın Tetteh'in menajeri Sascha Empacher ile bu sabah saatlerinde son bir görüşme daha gerçekleştirdiği ve Ganalı futbolcunun transferinin tamamlanması için artık hiçbir engelin kalmadığı duyuruldu.

Gana referanslı Kickgh.com'un iddiasına göre; taraflar arasındaki görüşme bu sabah saatlerinde tamamlandı ve Galatasaray, Tetteh'in transferi için Sparta Prag'a 7.5 milyon euro ve oyuncunun bir sonraki satışından da pay vermeyi kabul etti.

 

 

21 yaşındaki futbolcunun transferi için geri sayıma geçen Galatasaray'ın kısa bir süre içerisinde transferi resmi olarak duyurması bekleniyor. (Sporx)

YORUMLAR 23
  • keko 5 yıl önce Şikayet Et
    yaw alt yapıya niye önem veriyorsunuz o zaman kaldırın alt yapıyı madem yurt dışından futbolcu getirecekseniz komple kaldırın futbolu sizde kurtulun bizde
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz Ozan Kabakı sattığınızda Stutgarttan bir sonraki transferden pay aldınız mı?Bu kadar beceriksizlik olur mu?
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar Türk gençleri varken biz yabancı hastasıyız borç gırtlakta hala alın siz yazık 20 milyon kazandılarsa hemen harcamak icin uğraşıyorlar alkış
    Cevapla
  • Luksor 5 yıl önce Şikayet Et
    Zenith le 4milyon avroya anlaşmıştı zenith vazgeçti.
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    bir sonraki satis dedikleri tam anlamiyla ne? 7,5 a aldilar iki sezon sonra bu futbolcuyu elden çıkarmak zorunda kalip 2-3milyona satarsa da yine pay verecek mi?? ne anladim bu işten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle