Muslera'dan Ozan Kabak'a veda mesajı

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılıların transferi için Almanya'nın Stuttgart Kulübü ile görüşmelere başladığı Ozan Kabak'a veda mesajı yayımladı.

Muslera'dan Ozan Kabak'a veda mesajı
Muslera'dan Ozan Kabak'a veda mesajı
GİRİŞ 16.01.2019 21:43 GÜNCELLEME 16.01.2019 21:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış


Muslera, Instagram hesabından Türkçe ve İngilizce paylaştığı, 18 yaşındaki savunma oyuncusu ile fotoğrafının da yer aldığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz 6 ay boyunca her şeyini vererek yaptığın mücadele için çok teşekkürler. Sen Galatasaray'ın çocuğusun ve hep öyle kalacaksın ama şimdi yeni macera zamanı... İyi şanslar, tadını çıkar ve yolun açık olsun..."

YORUMLAR 3
  • yunaklı 5 yıl önce Şikayet Et
    Değerini bulan her futbolcu satılmalıdır. Afrika dan çıkmamış genç, yetenekli futbolcular alıp piyasasını bulunca hemen satılsın. Doğru bir yöntemdir. GS borçtan bu şekilde kurtulabilir.
    Cevapla
  • ReisEmir 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımda adam kalmadı yakında malzemeciği de satacaklar. Bu saatten sonra forvette Abdurrahim Albayrak oynar artık, defansta da fatih terim. Yazık takımın düştüğü hale para diye ne varsa satılıyor.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş iyi güzel de kulüp batıyor bunu anlayın artık. Dünkü yazıyı okumadın sanırım. Bunca gelire rağmen yine de her sezon sonu zarardayız daha nereye kadar?
    Cevapla