Serdar'ın UEFA tehdidi geri tepti

Serdar Aziz, maaşını alamadığı için G.Saray'ı UEFA'ya şikayet etmekle tehdit etti. Sarı-kırmızılılar ise Serdar'a alacaklarını ödeyerek, "Bonservis parası getirmezsen U21'e gidersin" demeyi planlıyor.

Serdar'ın UEFA tehdidi geri tepti
Serdar'ın UEFA tehdidi geri tepti
GİRİŞ 16.01.2019 16:55 GÜNCELLEME 17.01.2019 09:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış


Galatasaray yönetimiyle Serdar Aziz arasında adeta soğuk savaş yaşanıyor.

 

 

Serdar, kadro dışı kaldıktan sonra sarı-kırmızılı ekipten alacaklarına karşılık bonservisini istedi. Galatasaray yönetimi ise Fenerbahçe'yle anlaşan milli futbolcudan alacaklarından vazgeçip üstüne 2 milyon euro da bonservis bedeli getirmesini istedi.

SERDAR, GALATASARAY'I TEHDİT ETTİ

 

 

Serdar Aziz, kendisini serbest bırakmayan Galatasaray yönetimini UEFA'yla tehdit etti. Bonservisi verilmezse borçsuzluk kağıdını imzalamayacağını kulübe bildirdi. Takımdan ayrılmak için her yolu deneyen deneyimli futbolcunun bu hamlesine ise Galatasaray'dan cevap geldi.

Serdar'ı bedava ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmak istemeyen Galatasaray, oyuncunun 1.8 milyon euroluk alacaklarını ödeyecek ve borçsuzluk kağıdını imzalatacak. Alacakları ödendikten sonra ise Serdar'dan 4-5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli getirmesi istenecek. 

BONSERVİS PARASI GETİRMEZSE U21'E GİDECEK

Fatih Terim'in tamamen gözden çıkardığı Serdar Aziz, devre arası transfer dönemi bitmeden kulüptan ayrılamazsa U21 takımına gönderilecek. Takımdan ayrı çalışan Serdar, sezon sonu yeniden satış listesinde olacak.

YORUMLAR 10
  • alper 5 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu bedavaya gelir yarım sezon için 2 milyon euro bonservis verilmez
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    kulüpler böyle yaparak milli takım ıda zora sokar milli takıma hazır ve sürekli oynayan adam lazım
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    serdar uefaya git şikayetini yap. gs ye 1 yıl men cezası gelsinde görsün bakalım. gsli yöneticiler kendini kurnaz zannediyor.fb yi oyalayıp duruyor.serdar bonservisini al gel fb ye. gs de mutsuz olursun artık bitmiştir gs senin için.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    başlığa bak hizaya gel. kimin elinde patlamış anlamadım. yönetim adamın parasını ödemek zorunda kalmış. bu durumda futbolcu istediğini almış oluyor.
    Cevapla
  • ilham 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamla anlaşma yapıyorsun, parasını ödemiyorsun. Takımda kalmak istediği halde zorla takımdan gönderiyorsun. Alacaklarından vazgeç, üste 2 milyon euro getir diyorsun. Adam alacakları için fifaya gitmekte haklı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle