Talisca paylaştı, G.Saraylı taraftarlar isyan etti

Galatasaray'ın forvet listesindeki bir numaralı isim olan Alan Carvalho'nun takımı Guangzhou Evergrande'nin sezon öncesi kampında yer alması kafaları karıştırdı.

Talisca paylaştı, G.Saraylı taraftarlar isyan etti
Talisca paylaştı, G.Saraylı taraftarlar isyan etti
GİRİŞ 13.01.2019 19:15 GÜNCELLEME 13.01.2019 20:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Sarı-kırmızılı taraftarların ilk yarının sona ermesinden beri büyük bir merakla beklediği Brezilyalı oyuncu, takımı ile birlikte kampa katılmak üzere yola çıktı.

 

Anderson Talisca'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım sonrasında Galatasaray taraftarları sosyal medyadan tepkili paylaşımlarda bulundu. Taraftarlar özellikle yönetimi forvet transferini bitiremediği için eleştiri yağmuruna tuttu.

 

 

ÇİN BASINI: "BONSERVİS İSTİYORLAR"

Çin basınında yer alan detaylarda sarı-kırmızılıların 29 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya vardığı ancak kulübü Guangzhou Evergrande'nin bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle transferin henüz gerçekleşemediği kaydedildi.

Türk basınında yer alan "sözleşmesi sona erdi" bilgilerinin doğru olmadığını belirten Çin basını, Dünya Kupası'nın ardından sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak oyuncunun kontratının 2020'ye uzatıldığını bildirdi.

GÖNDERMEK İSTİYORLAR, ANCAK BEDAVA DEĞİL

Guangzhou Evergrande'nin gelecek sezon bedelsiz gidecek olması ve yabancı kontenjanında yer açmak nedeniyle oyuncusunu göndermek istediği vurgulanırken, 4 yıl önce RB Salzburg'dan 11 milyon euroya kadrolarına kattıkları Alan'ı bedelsiz vermeye sıcak bakmadığı ifade edildi. (Sporx)

YORUMLAR 8
  • kayı boylu 5 yıl önce Şikayet Et
    gs.yönetimleri değilmi bu kadar yüksek borca sokan gs gırtlağına kadar borçlu sadece satıyorlar aldıklarıda malum bu günden sonra alsan ne olur
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz forvet beklerken eldekiler gidiyor, gelen hiç yok, madem almayacaksınız oyuncu satacaksınız taraftarı niye kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu beceriksiz yönetimden bir cacık olmaz gs ne hâle düşürdüler yaptıkları transfere bak nerde 2.lig futbolcusu bar onu alırlar ancak.yonetim istifaaa
    Cevapla
  • Bir yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    gider cürümüşleri alırlar seneye derler her zaman olan şey geleceğe değil yıllık geçime bakıyorlar yonetimde iş yok ayrıca gs iyi yere gelmek istiyorsa tum uyeleri yeniden yapılandırılmalı buna kurul tüzükleride dahil
    Cevapla
  • harun 5 yıl önce Şikayet Et
    ne beceriksiz bir yönetim bu anlamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle