Galatasaray görüşmelere resmen başladı!

Santrafor transferi için aylardır farklı isimlerle görüşme halinde olan Galatasaray yönetimi Hoffenheim'ın Macar forveti Adam Szalai için Alman ekibiyle yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

GİRİŞ 12.01.2019 15:33 GÜNCELLEME 12.01.2019 15:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış


Haber7 Spor Servisi

Galatasaray santrafor transferinde mutlu sona çok yakın. Bundesliga'da top koşturan iki ismi gündemine alan sarı-kırmızılılar Josip Drmic transferinden oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle vazgeçti. Hoffenheim'ın 31 yaşındaki golcüsü Adam Szalai'nin sezon sonuna kadar kiralanması için teklifini yapan Galatasaray bu transferde büyük aşama kaydetti.

G.Saray kiralamak istiyor

Alman ekibine 300 bin Euro kiralama bedeli teklif eden sarı-kırmızılılara sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için 'bonservisiyle verelim' cevabı geldi. Futbolcuya bonservis bedeli ödemek istemeyen Galatasaray yönetiminin kiralık olarak anlaşmak için görüşmelere devam ettiği ve müjdeli haberin her an gelebileceği belirtildi.

Adam Szalai'nin transferini makul bir rakama kapatmak isteyen Galatasaray yönetiminin, Fatih Terim'in verdiği listeden bir golcüyle daha görüşmelerini sürdürdüğü, mümkün olursa devre arası transferinin iki santraforla kapatılacağı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 13
  • Aslan saray 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs bizim mahallede iyi bir golcü çocuk var onu alsınlar muslera kaleciyse bende simovicim herşey rant olmuş
    Cevapla
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    forvetsiz devam !
    Cevapla
  • Murat K 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bütün transferler dursun Özbek zamanındd üstüne birde Gary satıldı ne aldı bu yönetim Allah aşkına ancak tv de hava atıyorlar yazık yav, milletle dalga geçiyorlar.gomiş gitti Gary gitti .almadıkları gibi birde satıyorlar ayıp yav ayıp arkadas yapamıyorsanız bırakın. Adamlar 2 milyonA RobinYo yu alıyor öbür takım burak i alıyor bunlar ne iş yapıyor ne
    Cevapla
  • ultraslan 5 yıl önce Şikayet Et
    önceki hafta önce alan geliyor geçen hafta facao bitti bu hafta balotelli istanbulda bugün Szalai bitti sayılır haftaya muğdat ilk 11 de
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok ciddi söylüyorum, tarihin en kötü GS transferi olur. Cok kötü bir forvet !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle