İşte G.Saray'ın kapısını çalan dünya devi!

Roma ile Galatasaray Ozan Kabak için bugün bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmede Roma, Ozan'ın bonservisini alıp sezon sonuna kadar Galatasaray'da kiralık olarak devam etmesini teklif edecek.

İşte G.Saray'ın kapısını çalan dünya devi!
İşte G.Saray'ın kapısını çalan dünya devi!
GİRİŞ 11.01.2019 09:38 GÜNCELLEME 11.01.2019 09:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


Galatasaray'ın genç ismi Ozan Kabak için Roma'nın ısrarı devam ediyor. Roma Sportif Direktörü Monchi, Fatih Terim ile görüştükten sonra sezon sonuna kadar 'devam' kararı olan Ozan Kabak için bir görüşme yapacak.

İtalyan basınında geniş yer bulan haberde, Monchi'nin Ozan Kabak'ın transferini yaza bırakmak istemediği ve sarı-kırmızılı kulübün yetkilileriyle bugün bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

Gerçekleştirilecek görüşmenin ardından Roma'nın Ozan Kabak için son kararını vermesi bekleniyor. Roma, Galatasaray'a Ozan Kabak'ın bonservisini almak için teklifte bulunacak ancak genç oyuncuyu sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı takıma kiralayacak.

''HAYALLERİMDE AVRUPA'YA GİTMEK VAR AMA DOĞRU ZAMANDA...''

Galatasaray'ın genç oyuncusu Ozan Kabak da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Avrupa hayallerinin olduğunu dile getirirken ''Hayallerim ve planlarım arasında her zaman Avrupa'ya gitmek var. Ama önemli olan doğru zamanda, doğru takıma gitmek'' ifadelerini kullanmıştı.

18 yaşındaki oyuncunun 2020 yılına kadar altyapısından yetiştiği Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 5
  • Real Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    kisacasi ROMA diyor ki: Ben bu Ozanin Bonservisini alayim, ileride bundan ekmegi ben kazanayim. Adamlar 20-30 milyon euroya satinca; GS nin borcu kadar kar etmis olacaklar bir nefeste....
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    GS, FB, BJK hani siz büyük takımsınız ya, Avrupa'nın önde gelen kulüplerindensiniz ya, hedefiniz her sene Avrupa'da başarı elde etmek ya. Yemişim sizin büyüklüğünüzü, emekliliği gelmiş oyunculara dünyanın parasını dökersiniz, Portekiz liginden son sıradaki takımdan oyuncu alırsınız, Norveç, İzlanda gibi ülkelerin amatör takımlarına yenilirsiniz, milyarlarca TL borç yaparsınız, devletten yardım dilenirsiniz, oyuncu yetiştirmezsiniz, Almanya'nın Hollanda'nın amatör liglerinden gurbetçi transfer edersiniz. Ondan sonra İtalya'nın sıradan bir takımı gelir elinizle yetiştirdiğiniz tek kaliteli oyuncuyu kelepir fiyata kapatıp, sizi enayi durumuna düşürmeye kalkar...
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya devini gör hizaya gel....sanki Barcelona Real madrid
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan benim arkadaşım roma ile görüşmüş menajeri. 16 milyon teklif etmişler. ozan da sıcak bakıyor.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Adın sanın yok adamım
    Cevapla