Fernando: Beni en çok üzen maç...

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Fernando Reges, beIN Sports Haber kanalına röportaj verdi.

Fernando: Beni en çok üzen maç...
Fernando: Beni en çok üzen maç...
GİRİŞ 10.01.2019 20:34 GÜNCELLEME 10.01.2019 20:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonluk, Fatih Terim ve takımdaki geleceği hakkında konuşan Brezilyalı futbolcu Fernando'nun açıklamaları şu şekilde;

 

 

''MAYIS SONUNDA ŞAMPİYONLUK...''

Galatasaray'ın tek bir amacı vardır. O da lider bitirmek. Şu an ne yazık ki lider değiliz ama Mayıs sonunda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Hocamızın eksikliğini inanılmaz hissettik. Çünkü o bizim liderimiz. O olmadığında tabii ki çok etkilendik. Ama kısa süre içinde aramıza dönecek.

 

 

''EN ÇOK ÜZEN MAÇ PORTO''

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde beni en çok üzen maç deplasmanda oynadığımız Porto maçı oldu. Çok iyi oynamıştık ama kaybettik. Benfica çok ciddi bir rakip. Ama biz de iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sakatlık olmazsa bu eşleşmenin üstesinden gelebiliriz.

''FATİH TERİM, PEP GİBİ...''

Fatih Terim gibi çok büyük bir isimle çalışıyoruz. Kalbimize, beynimize girerek bizi maçlara en iyi şekilde hazırlıyor. Pep Guardiola gibi isimlerle çalıştım. Fatih Terim'i de bu isimler arasına koyarım.

''UMARIM YENİ SÖZLEŞME İMZALARIM''

Sözleşmemin bitmesine 1.5 yıl kaldı. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım çünkü burada çok mutluyum. Umarım sözleşmem bittikten sonra da yeni sözleşme imzalarım ve takımda kalırım.

YORUMLAR 2
  • Izmirli ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    Açık ara ligin en iyi ortasahasi iyki bizdesin
    Cevapla
  • polats 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle futboldan anlamıyorsun defansif sıradan bir orta saha,
    Cevapla