Serdar Aziz'den G.Saray'ı şoke eden hamle!

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz, Bakırköy 18.Noter aracılığı ile sarı-kırmızı kulübe ödeme emri gönderdi.

Serdar Aziz'den G.Saray'ı şoke eden hamle!
Serdar Aziz'den G.Saray'ı şoke eden hamle!
GİRİŞ 09.01.2019 13:00 GÜNCELLEME 09.01.2019 13:00
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış


Galatasaray teknik patronu Fatih Terim'in kadroda düşünmediği ve kendisinden kulüp bulmasını istediği yıldız futbolcu Serdar Aziz bu sabah 1.8 milyon euro alacağı ile ilgili noter aracılığı ile sarı-kırmızılı kulübe ihtarname gönderdi.

Eren Derdiyok'un ardından Serdar Aziz'in de alacaklarıyla ilgili avukatları aracılığı ile yasal işlem başlatması sarı-kırmızılıları şoka uğrattı.

Geçen sezona ait kulüpten yaklaşık 950 bin euro alacağı bulunan ve bu sezonda 4 maaşını almayan ve sarı-kırmızılı kulüpten yaklaşık 1.8 milyon euro alacağı bulunan Serdar Aziz'in bu sabah avukatı aracılığı ile Bakırköy 18.Noter aracılığı ile Florya'ya ödeme emri gönderdiği ortaya çıktı.

Geçmişe dönük alacaklarını kulübünün talebi doğrultusunda yapılandıran ancak buna rağmen yaklaşık 1.5 yıldır hiç bir ödeme almayan Serdar Aziz'in alacaklarına karşılık ödeme emri çıkartmasının ardından sarı-kırmızılı yönetimin alacağı tavır merak konusu oldu. (Sporx)

YORUMLAR 61
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyordu Abdurrahim : Futbolcu istediği kulüpte oynamalı..Emre Galatasarayda oynamak istiyor diyordu..Serdar sizde oynamak istemiyor değil mi ? Bırakın futbolcuyu istediği kulübe gitsin.
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim, anladık sensiz olmuyor ama kulübün transfer yapamadığı bu durumda elindeki oyuncuları tutmayı da bil, yada paralarıı öde. Serdar Aziz' den daha iyisinimi getireceksin.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    kuruşuna kadar al !! top oynarken sizin kafanız çalışmıyor !35 e geldin futbol biter sonra benim gibi sade vatandaş olursun akpil basarsın aklını başına al paranı iyi kullan değerlendir önüne gelenle iş yapma bilmediğin işe girme futboldan kazandın futbolla sen değerlendir paranı iflas etmiş şöhretli futbolcu çok amatör takımda bile çalışamıyor !!!!!!!
    Cevapla
  • osman42kny 5 yıl önce Şikayet Et
    FATİH terim nam-i diğer imPARAtor federasyonu mahkemeye vermişti o gün terim haklı diyenler bu gün neden serdar azize saldırıyor
    Cevapla
  • Özgur 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim de bir zamanlar istedi parasini hain ilan edildi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle