Serdar Aziz ilk kez konuştu! 'Fatih Hoca ile..'

Galatasaray'da satılması gündemde olan futbolcu Serdar Aziz, Maldivler tatilinden döndükten sonra ilk kez konuştu.

Serdar Aziz ilk kez konuştu! 'Fatih Hoca ile..'
Serdar Aziz ilk kez konuştu! 'Fatih Hoca ile..'
GİRİŞ 29.12.2018 19:49 GÜNCELLEME 29.12.2018 20:03
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da satış listesine koyulan Serdar Aziz, bu sabah saatlerinde tatilden dönerek eşi Tuğçe Aziz ile birlikte menajeri Haluk Canatar ile buluştu.

Kadro dışı kararının ardından sessizliğini bozan Serdar Aziz, yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim ile bir sorununun olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Serdar Aziz; "Fatih hocayla bir problemim olması mümkün değil. Hocayla birbirimizi çok severiz. Florya'da tek bir kişiyle bile problemim yok. Fatih Terimle bir araya gelmeden, menajerimden hiçbir kulüple görüşmemesini istedim. Farkında olmadan, böyle bir karar aldıracak kadar büyük bir hata yaptıysam, Fatih Hocadan özür dilemek benim gücüme gitmez” dedi.

 

MENAJERİ: 'FATİH HOCA'YI RENCİDE ETMEMEK LAZIM'

Menajeri Haluk Canatar, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Bu kararı alan Fatih hoca. Serdar Aziz'in üstünde Fatih Terim'in büyük emeği vardır. Daha önceki dönemde de Galatasaray'da hocalık yaparken Serdar'ı takımda görmek isteyen Fatih hocadır. Bu yüzden hocayı rencide etmemek durumundayız. Fatih Terim'den bugüne kadar herhangi bir saygısızlık görmedik." dedi. 

Haluk Canatar ayrıca "Bir futbolcunun hayatı var. Bu futbolu oynamak zorunda olduğu için taraftar ruhuyla hareket edemem. B ve C planı hazır tutmak zorundayım. Serdar Aziz'i dinlemeden hareket etmedim. Bu saate kadar kendisiyle uzun uzun konuştuk" ifadelerini kullandı. 

"TEKNİK HEYETİN RAPORU AMA..."

Teknik heyetin raporu. Ancak teknik heyetin raporu derken de Fatih Terim'i rencide edici kelimelerden de uzak durmamız lazım. Ben şu ana kadar ilk defa Fatih hocanın ismini bugün seslendirdim. Bu sıkıntılı süreçte ismini hiç anmadım. Arkada dev gibi bir camia var. Tüm kulüpler için menajerler bu hassasiyeti göndermelidir. 

YORUMLAR 26
  • SITKI 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın serdar iyi bi futbolcu iyi bi takım arkadaşı gs ye çok faydası oluyor.fedakarlıkları çok yapıyo bu yüzdende sakatlığı geçmiyo
    Cevapla
  • Ceto 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem kötü oyuncu gittiği takıma bak.
    Cevapla
  • Yoldaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hoca kırmızı çizgimizde. Yerli oyuncu,iyi oyuncu olabilir devamlılık yok beyler hadi bu da olabilir ancak nazlanıp oram hasta buram ağrıyor diyerek tatil pozu paylaşmak kabul edilebilir bir durum değil .Takım olma ruhuna aykırı bu tutum.Dürüst olmak gerekiyor(!)
    Cevapla
  • zorungen hihi 5 yıl önce Şikayet Et
    ozur diler. affedilir. kimi alacaklar yerine. maicon da gidiyor zaten.
    Cevapla
  • Ronaldo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu cok manset olmaya basladi kendini nimetden sayiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle