Flaş Falcao açıklaması! 'Haberler doğru...'

Monaco Kulübü'ne olan yakınlığı bilinen Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon, Galatasaray'ın Falcao'yu transfer etmek için görüşmelere başladığını duyurdu.

Flaş Falcao açıklaması! 'Haberler doğru...'
Flaş Falcao açıklaması! 'Haberler doğru...'
GİRİŞ 28.12.2018 14:59 GÜNCELLEME 28.12.2018 14:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor; Radamel Falcao'nun Türkiye temsilcisi Fatih İlik'in yaptığı "Türkiye hazır mısın?" paylaşımının ardından Falcao ve Galatasaray ekseninde görüşmeler devam ediyor.

Monaco'nun yüksek kazancından dolayı Falcao'yu elden çıkartmak istediği ve Kolombiyalı yıldızın da kulübün genel durumu ve transfer stratejilerinden dolayı ayrılmaya sıcak bakıldığı ifade edildi.

Falcao'nun kiralık transferi için sponsor arayışına giren Galatasaray, bu sabah saatlerinde bu konuda iki firma ile görüşme yaptığı ve olumlu sinyaller almasının ardından Monaco'ya teklifini sunduğu öğrenildi.

 

 

Monaco Kulübü'ne olan yakınlığı bilinen Yahoo Sports Fransa muhabirlerinden Manu Lonjon ise, Falcao ve Galatasaray hakkında çıkan haberlerin doğru olduğunu ifade ederek; "Haberler doğru. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, oyuncunun devasa maaşını karşılayabilmek için şu anda bir sponsor arayışında. Falcao'nun Monaco'dan aldığı net ücretin 9 milyon euro olduğunu hatırlatmak gerek" ifadelerini kullandı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 5
  • ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    yaramaz monacoda bile adamin adini duymadik daha gelipde gs yin su halinde mi kurtaracak valla gidin emekli drogbayi alin hala iş yapar
    Cevapla
  • ilam 5 yıl önce Şikayet Et
    bu sene duzgun gol bile atamadi is yapmazsa görürüm brn sizi
    Cevapla
  • blueboy 5 yıl önce Şikayet Et
    gomise 5 i çok gören yönetim buna 9 mu vercek..
    Cevapla
  • İlker 5 yıl önce Şikayet Et
    9 MİLYON EURO.... Yaş 32/33 çok fazla
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık günah milli servete. sponsor da olsa milli servete yazık o da bu ülkenin parasını bir elin adamına verecek. 40 trilyon para verecek bu adama yılda yazık yazık yazık. bence altyapıya dönülmeli eskisi gibi 200 bin 300 bin tl ye oynamalı topçular
    Cevapla