G.Saraylı yıldızdan 15 Temmuz ve ayrılık itirafı

Galatasaray'da forma giyen Martin Linnes, ülkesi Norveç'te sarı kırmızılı takımla ilgili röportaj verdi. İstanbul'a geldiği ilk günden bu yana yaşadıkları hakkında da konuşan Linnes, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ayrılmayı düşündüğünü itiraf etti.

G.Saraylı yıldızdan 15 Temmuz ve ayrılık itirafı
G.Saraylı yıldızdan 15 Temmuz ve ayrılık itirafı
GİRİŞ 25.12.2018 15:48 GÜNCELLEME 25.12.2018 17:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Norveç basınından Aftenposten'e konuşan Linnes şunları söyledi:

 

 

"15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA AYRILMAYI DÜŞÜNDÜK"

"Galatasaray'da ilk 6 ay çok zorlu geçti. İstanbul'da terörist saldırısı oldu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra biz taşınmayı düşündük. Ancak durum sonradan düzeldi. Norveç dışında olabileceğimiz en iyi yerdeyiz."

 

 

"GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM"

"Geçtiğimiz sezon belirleyici maçlara takıma katkı sağladım. Kazanma deneyimi beni daha iyi hale getirdi. Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak da istiyorum."

"İSTANBUL'DA MEVSİM ÇOK FANTASTİK"

"İstanbul'da çok iyi restoranlar var. İklimi de fantastik. Nisan-Ekim aylarında şortla gezebiliyorsun. Ayrıca havaalanı evimiz çok yakın. Norveç'e doğrudan uçuş yapabiliyoruz."

''PORTO MAÇINDA YEDEK KALMAM..''

''Porto maçında yedek oturmam şaşırtıcı oldu. Maaşımın yükselmesi ya da diğer takımlara karşı kendimi göstermem açısından bu karşılaşmalarda oynamak isterim. Sözleşmem 1 Ocak itibari ile son bulacak ancak Galatasaray'da devam etmek isterim.''

''GALATASARAY'IN BÜYÜKLÜĞÜNÜ FARK EDEMİYORLAR''

Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Martin Linnes ülkesinde gerçekleştirdiği röportajı ''Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu Norveç'te fark edemiyorlar'' diyerek sonlandırdı. (Futbol Arena)

YORUMLAR 1
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen yakında görürsün havaalanı sabamı yakın bizemi uyanda başlığa gidelim Yeşilköy havaalanı Mart’a bizim Arnavutköy’e taşınıyor))))
    Cevapla