Flaş sözler! "30 kat pahalı olan F.Bahçe'yi..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basketbolda Fenerbahçe'yi yendikleri maçla ilgili konuştu.

Flaş sözler! "30 kat pahalı olan F.Bahçe'yi..."
Flaş sözler! "30 kat pahalı olan F.Bahçe'yi..."
GİRİŞ 23.12.2018 19:06 GÜNCELLEME 23.12.2018 19:07
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basketbolda Fenerbahçe Beko'yu 84-71 yendikleri maçla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Galibiyetle ilgili konuşan Mustafa Cengiz, "Aslında 'Bin atlı dev bir orduyu yendik' diye başlardım ama bugün tarihi bir ana tanıklık ettik. Seyirciler, basketbol tarihimizdeki önemli bir ana şahit oldu. İnancın, armaya olan sevginin ve mücadele ruhunun, maddi güce olan zaferidir. Bu camia olmanın tespitidir. Buraya gelenler ve televizyon başında izleyenler, ruhlarıyla birlikte buna şahitlik etti." dedi.

Açıklamalarına devam eden Mustafa Cengiz "30 kat daha pahalı olan, tek mağlubiyet almış rakibimizi inançla yendik. Galatasaray camiasına armağan olsun. Voleybolda da bizden 10 kat güçlü bir takıma son saniyede yenildik. Harikalar yaratıyorlar. Galatasaray bir futbol kulübü değil, spor kulübü. Teknik kadrolar ve yönetici arkadaşlarımızın ölümüne mücadelesiyle devam ediyoruz." diye konuştu.

Mustafa Cengiz "Rakibimizi ağırladık, hiçbir rakibimiz düşmanımız değildir. Umarım onları hep yenerek uğurlarız." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 31
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Oda Fenerbahçenin büyüklüğünü farketmiş.Yıllarca konuışurlar artık:)))))
    Cevapla
  • gölge 5 yıl önce Şikayet Et
    GS sadece bir futbol takımı değil, spor kulübüymüş. Güldürmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gsyi öveyim derken fb basket takımının ne kadar büyük olduğunu söylemiş inkar etmemişsin. Üç güne bir eurolig ve lig maçı oynayan fb rotasyona gidiyor lig maçlarında çünkü sezon sonu playoff oynanıyor. Her yirmi maçın birinde bu kadar sevinç güzel biz diğer ondokuz maçta bu kadar sevinemiyoz.
    Cevapla
  • kelemyeniceli 5 yıl önce Şikayet Et
    yazik gs gibi bir kulübe bunlar sadece futboldan baska bir sey bilmiyorlarmi diger spor dallarinda basari icin hicbir calisma yok yazik su başkana bak ne kadar amatörce demeç vermiş
    Cevapla
  • Önder 5 yıl önce Şikayet Et
    Ezik bir yorum olmuş. Doğrudur, Kamboçya ile Brezilya futbolu arasındaki fark gibi bir durum var ortada.
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    dogru yazmışsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle