Galatasaray devreye 3 puanla girdi!

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta maçında Galatasaray sahasında Demir Grup Sivasspor'u 4-2 mağlup ederek sezonun ilk yarısını 3 puanla kapattı.

GİRİŞ 23.12.2018 20:50 GÜNCELLEME 24.12.2018 08:48
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış


Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Galatasaray, evinde DS Sivasspor'u konuk etti. Gol yağmuruna sahne olan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-2'lik skorla kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 20. dakikada penaltıdan Eren Derdiyok, 30. dakikada Feghouli ile 51. ve 69. dakikalarda Onyekuru'dan geldi. Sivasspor'un sayılarını ise 9. ve 41. dakikalarda Robinho kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray ligde 4 maç sonra galibiyetle tanıştı ve 29 puana yükselerek, ilk yarıyı 5. sırada tamamladı. Sivasspor ise teknik direktör Hakan Keleş ile ilk yenilgisini alırken, 6 maç sonra mağlubiyet yaşadı ve 24 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 2. yarının ilk maçında Galatasaray evinde Ankaragücü'nü konuk edecekken, Sivasspor ise deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.



Halil Umut Meler, iki kez VAR’a başvurdu 

 

 

Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler, sarı-kırmızılıların 18. dakikada kazandığı penaltı ve 51. dakikada attığı golde VAR sisteminden yararlandı. 

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Sivasspor maçında hakem Halil Umut Meler iki kez VAR sistemini kullandı. 18. dakikasındaki pozisyonda Uğur Çiftçi’nin Belhanda’ya yaptığı hareket sonrasında Meler pozisyonu izledi ve penaltı kararı verdi. 20. dakikada topun başına geçen Eren Derdiyok meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 

51. dakikada da Fernando ara pasına hareketlenen Henry Onyekuru ceza sahası içinde topla buluşup, sol ayağıyla yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Pozisyona ilk önce ofsayt veren Halil Umut Meler, VAR hakemlerinden pozisyonu dinledi ve daha sonra golü verdi. 



GALATASARAY 4-2 DEMİR GRUP SİVASSPOR

STAT: Türk Telekom

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan Kabak, Nagatomo, N'Diaye, Fernando, Feghouli (Dk. 90+5 Mustafa Kapı), Belhanda (Dk. 87 Donk), Onyekuru, Eren Derdiyok (Dk. 75 Rodrigues)

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Tolgahan Acar, Douglas, Bjarsmyr, Braz, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, N'Dinga (Dk. 77 Kone), Torje (Dk. 70 Rybalka), Robinho, Emre Kılınç (Dk. 89 Erdoğan Yeşilyurt), Muhammet Demir

GOLLER: Dk. 20 (P) Eren Derdiyok, Dk. 30 Feghouli, Dk. 51 - Dk. 69 Onyekuru (Galatasaray) - Dk. 9 - Dk. 41 Robinho (Demir Grup Sivasspor)

SARI KARTLAR: Mariano, Fernando (Galatasaray) - Uğur Çiftçi, Braz (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 31
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna penaltı değil diyenler. Bir düşünsün Konya maçındaki Serdar azizin pozisyonu penaltı mı? Bu sene Galatasaray şu maçı hakem hatasıyla kazandı hakemler Galatasarayı koruyor falan demek ?
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Objektif olun adamın ayağına bariz şekilde basmış.Ofsaytta kamerada olmadığı açıkca belli.Puanları yenmese Gs şuan liderdi.Başka maçlarınızı bilmem ama bu maçta Sivasın hakkı yenmedi.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ağlaya ağlaya istediğini aldı. ağlamayınca meme vermiyorlar tabi ki. tebrikler tff, mhk ve özellikle ali dürüst.
    Cevapla
  • BEDRİGELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    ayıp ayıp
    Cevapla
  • krall 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok Galatasaray düşmanları varmış arkadaş
    Cevapla
  • Yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    Her kim birilerinin hakkını yiyorsa adil hareket etmiyorsa. Allah onların tezgünde belalarını versin. O sahalara birdaha çıkamaz olsun.
    Cevapla
  • Volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ama bu maç gerçekten adil geçti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle