Terim İtalyan basınına konuştu! 'Çalhanoğlu...'

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, İtalya'da çalıştırdığı takımlar Milan ve Fiorentina arasında oynanacak maç hakkında yorumlarda bulundu.

Terim İtalyan basınına konuştu! 'Çalhanoğlu...'
Terim İtalyan basınına konuştu! 'Çalhanoğlu...'
GİRİŞ 22.12.2018 16:03 GÜNCELLEME 22.12.2018 16:09


San Siro'da oynanacak Milan - Fiorentina maçını İtalya basınına değerlendiren Terim, ''Kalbimde her zaman özel bir yeri olan iki takımın maçı olacak. Milan, evinde oynadığı için bir adım önde. Favori takım onlar. Ama Fiorentina çok genç ve tahmin etmesi güç bir takım. Büyük bir zevkle maçı takip edeceğim.'' dedi.

 

 

''GATTUSO İLE ZAMAN ZAMAN KONUŞUYORUZ''

Eski futbolcusu olan Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso hakkında da konuşan Fatih Terim, ''Gattuso ile zaman zaman konuşuyoruz. En son Milano'ya gittiğimde de buluşmuştuk. Şimdiden çok iyi bir teknik direktör oldu. Geleceği de çok parlak. Benim oyuncularımdan birisiydi. Oyuncuyken de aynı azmi gösteriyordu. Milan'ı tekrar Şampiyonlar Ligi'ne taşıyacaktır.'' sözlerini kullandı.

 

 

"HAKAN HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİR"
 
Terim “Hakan Çalhanoğlu büyük bir futbolcu. Yetenekleri ve kalitesi ortada… Her türlü zorluğun üstesinden gelecek güçlü bir karaktere sahip. Ancak çevresi kendisine güven duymalı. Böylece kısa süre içerisinde toparlanacak ve daha kuvvetli bir şekilde geri dönecektir” dedi. 

''CHIESA'NIN BABASI İLE ÇALIŞMIŞTIM''

Fiorentina'nın genç yıldızı Federico Chiesa hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, ''Ben babası Enrico ile çalışmıştım, o da çok iyi oyuncuydu. Oğlu da çok iyi işler yapıyor ve büyük bir oyuncu olacak. O yeteneği var.'' diye konuştu.