Albayrak'ın sözleri G.Saraylıları kızdırdı!

Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu ve "Başakşehir ile aradaki 8 puan farkı koruduk" sözüyle taraftarın tepkisini aldı.

GİRİŞ 15.12.2018 21:51 GÜNCELLEME 15.12.2018 22:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maçı değerlendiren Albayrak, "Aradaki 8 puan farkını koruduk. Son dakikalarda Onyekuru ile yakaladığımız pozisyonu değerlendirseydik... Ondan önce de ciddi pozisyonlara girdik ama atamadık. Bir maçımız kaldı, Sivas maçı, ona hazırlanacağız ve sonra da Ocak ayı dönemine bakacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

PORTO MAÇI SONRASI SÖZLERİ...

Porto maçı sonrasındaki sevinç söylemlerine eleştiri gelmesine cevap veren yönetici, "Bu maçı düşünerek, içeride futbolculara hoca çok güzel bir konuşma yaptı. Oynadıkları güzel futboldan sonra da ben de hoca da tebrik etti. Bunu farklı noktalara çektiler, canları sağolsun, söyleyecek bir şey yok. Biz moral olarak bu maça hazırlamak için bunu yaptık. Ben bu kulübe 5 yıl geldim, 5 yıl üst üste şampiyon olduk. Bu 6. senem, bunda da şampiyon olacağız inşallah. O zaman o konuşanlar üzülecek" dedi.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı, devre arasında oyundan alınan Garry Rodrigues'in sakatlığı olup olmadığının sorulması üzerine, "Kayarak müdahale ettiğinde ayağını gerdi. Yırtık olabilir. Tedbir amaçlı çıkarıldı. İnşallah bir şey yoktur." şeklinde görüş belirtti.

'FARKI KORUDUK' SÖZLERİNE TARAFTARDAN TEPKİ

Abdurrahim Albayrak'ın 'Aradaki 8 puan farkı koruduk' sözlerine sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar tepki gösterdi. Galatasaray'ın her maça kazanmak için çıktığını belirten taraftarlar Porto maçı ve bu maçtan sonra yaptığı açıklamalar sebebiyle Albayrak'a tepki gösterdi.

YORUMLAR 21
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon busene basahsehır olacak yazın BİR yere seneyede Ersun Yanala biz sampıyon olacağız
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerlerden,şampiyonluk garantisimi almış..?????
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet 5 kere şampiyon YAPILDINIZ. Bir de kul hakkından korkarız dersiniz
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru demiş hakem sayesinde kurtulduk demiş doğru demi
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynadığımız oyun belli,bu ruhsuz futbola bu sıra çok iyi. Adam doğru söylemiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle