Hakemden G.Saray'ı çıldırtan karar!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynadığı maçın 11. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

Hakemden G.Saray'ı çıldırtan karar!
Hakemden G.Saray'ı çıldırtan karar!
GİRİŞ 11.12.2018 22:15 GÜNCELLEME 11.12.2018 22:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mücadelenin 11. dakikasında Galatasaray etkili bir pozisyon buldu. Feghouli'nin ortasında top karşılandı. Ceza sahası dışında Donk'un vuruşunda büyük karambol yaşandı. Altıpas içinde Garry Rodriguis'in vuruşunda top savunmadan döndü ancak hakem pozisyonda oyunu durdurdu.

 

 

Galatasaraylı oyuncular penaltı beklerken, hakem yan hakemin yanına doğru gitti.

İki hakemin uzun süre konuşmasının ardından Portolu oyuncunun elle müdahalesine rağmen, öncesindeki pozisyon nedeniyle ofsayt verildi.

 

 

Mücadelenin 41. dakikasında bir başka tartışmalı pozisyon yaşandı. 41. dakikada Hernani, ceza sahasına girdikten sonra Mariano'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda penaltı noktasını gösterirken Galatasaraylı oyuncuların yoğun itirazlarına rağmen karar değişmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada hakemin kararının ağır olduğu yönünde tepki gösterdi.

KERİMOĞLU: ''PENALTI OLMADIĞINA %100 EMİNİM''

Devre arasında beIN SPORTS'ta yorum yapan Önder Özen ve Tugay Kerimoğlu da bu pozisyonları değerlendirdi.

Önder Özen pozisyonla ilgili ''Galatasaray'ın net penaltısı verilmedi. Porto'nun penaltı pozisyonunun doğru olmadığını gördüm'' dedi.

Tugay Kerimoğlu ise pozisyonla ilgili ''Porto'nun pozisyonunun penaltı olmadığına %100 eminim. Yani penaltıyı almış...'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Penaltıdan çok önce ofsayt var karar doğru.Sonra ki iki penaltı da ağır karar ; bence yanlış.Galatasaray Porto'dan çok daha iyi oynadı ;bu doğru..
    Cevapla
  • tuna 5 yıl önce Şikayet Et
    gs a iki penaltı vermiş hala hakem diyorsunuz
    Cevapla
  • Bırakın bu işleri 5 yıl önce Şikayet Et
    Mhk istifa, mhk istifa. Pardon uefa istifa, uefa istifa. Ya bırakın bu işleri, futbolculariniz sabaha kadar o bar benim, şu bar senin içip içip geziyorlar. Siz önce bunları duzeltin.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumcularda sırf gündem olsun diye konuşuyorlar.Elbette Avrupada bütün Türk takımlarının galip gelmesini istiyoruz.Ama öyle her yenilğiye bir uyduruk bahane bulmayın.İyi oynadık ama gol atmada başarılı olamadık.
    Cevapla
  • ismi lazım değil. 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın ya gerçek mi ? Vay koçlarım benim alışmıştınız eyyamada burası orası değil beyler uyanın. Şüpheli penaltı Galatasaray’ın her iki penaltısı dır. Porto nun ilk penaltı sı net . Bu beyler rakip oyuncu nun sol ayağına bakıyorlar bize yediriyorlar ya güya oysa gs oyuncu rakibinin yerdeki yani sağ ayağına vuruyor ilk yakın çekimde net görünürken bunlar 2.3. Yakın görüntüye bakıyorlar. Son penaltı ise sadece vücut teması var Rodrigues atıyor kendini ilk gs penaltısı şüpheli rakibin ayağı yerde. Neyse beyler yağlayın daha çok yağlayınki Avrupa’da ağlayışla içerde işleri bağlayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle