Terim'den oyunculara fırça! 'Aylardır...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kötü gidişatın durdurulamaması ve son olarak Rizespor'la 2-2 berabere kalınmasının ardından futbolculara tepki gösterdi.

Terim'den oyunculara fırça! 'Aylardır...'
Terim'den oyunculara fırça! 'Aylardır...'
GİRİŞ 10.12.2018 11:18 GÜNCELLEME 10.12.2018 12:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Terim, "Aylardır sergilediğiniz performans beni hayrete düşürüyor. Siz geçen senenin şampiyon takımısınız. Acilen kendinize gelin ve formanızın hakkını verin" sözleriyle takımı fırçaladı

 

 

Oynadığı son 10 maçta yalnızca 1 galibiyet alan Galatasaray’da kötü gidişat bir türlü engellenemiyor.

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; cezası nedeniyle takımını sadece tribünden izlemek zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim ise oyuncularının son dönemdeki performansından oldukça rahatsız… Son olarak Ç.Rize maçında 2-0 öne geçen takımının maçı bırakması ve durumun 2-2’ye gelmesi karşısında sinirden küplere binen deneyimli teknik adam, dün yapılan antrenmanda öğrencilerini fırçaladı.

 

 

Futbolcularının sahada yeteri kadar mücadele etmediğini ve lakayıt tavırlar sergilediklerini düşünen İmparator, “Aylardır sergilediğiniz performans beni hayrete düşürüyor. Siz geçen senenin şampiyon takımısınız. Konsantre olduğunuzda yenemeyeceğiniz rakip yok. Nerede olduğunuzu unutmayın! Galatasaray bu futbola layık değil. Bu şekilde devam edemezsiniz. Acilen kendinize gelin ve formanızın hakkını verin” ifadeleriyle oyuncularına yüklendiği kaydedildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 10
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hıhııı bekle
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN! KenetlenBaşkaGalatasarayYok.
    Cevapla
  • Celil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal hemen takımın başına gelmeli..
    Cevapla
  • gs li 5 yıl önce Şikayet Et
    oh ne güzel.uyarı uyarı !!! sen ne yapıyorsun.Bu takım 2 farklı öne geçiyor.50.dk.dan sonra oyundan düşüyor.bu nun sorumlusu kim ? hiç hata yok mu teknik heyette....
    Cevapla
  • Turkler 5 yıl önce Şikayet Et
    ne olduysa 40milyonluk Terim anlasmasindan sonra oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle