Balotelli bombası patlıyor! Başkan duyurdu

Nice Kulübü, İtalyan golcü Mario Balotelli ile yeni sözleşme önermeyeceğini açıklarken, Galatasaray da bu gelişme üzerine kolları sıvadı.

Balotelli bombası patlıyor! Başkan duyurdu
Balotelli bombası patlıyor! Başkan duyurdu
GİRİŞ 08.12.2018 11:45 GÜNCELLEME 08.12.2018 11:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Demba Ba'nın ardından ikinci forvet için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a müjdeli haber geldi. Balotelli'nin formasını giydiği Nice Kulübü'nün başkanı Jean-Pierre Rivere, İtalyan futbolcuyla sözleşme uzatmayacaklarını duyurdu.

Sözleşmesi 2019 yazında bitecek olan yıldız isim, ocak ayından itibaren başka takımlarla görüşmelere başlayabilecek ve anlaşma sağlanırsa bonservissiz olarak sezon sonunda transfer edilebilecek. Ancak devre arasında takviye planları bulunan Galatasaray'ın Nice'e uygun bir bonservis bedeli önererek bu transferi ocak ayında bitirmeyi planladığı öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in de Balotelli'ye onay verdiği belirtilirken Fransız kulübüyle iletişime geçildi.

Bu hafta içinde iki kulüp yetkililerinin pazarlık masasına oturması bekleniyor. G.Saray, bu transferi bitirirse forvet hattında Demba Ba ve Balotelli olacak. (Akşam)

YORUMLAR 6
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne bir de melo gelirse işte o zaman isyan çıkar :)
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    gs de paramı varda bu adamı alacak neyle ödeyecek bu adamın maaşını 5 milyondan aşağı gelmez o kadar paraya hazır gomis i satmayaydınız
    Cevapla
  • Amasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yardım toplayacaz kardeş sende gönlünden ne koparsa artıkın ..
    Cevapla
  • byx68 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence her iki oyuncuda fiyasko olur. Galatasaraya adam gecen hizli, son vurusu iyi olan oyuncu lagzim.
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Başınıza bela alırsınız.çok kırmızı kart yer. Hele bizim ligde çıldırır.
    Cevapla
  • pasa 5 yıl önce Şikayet Et
    her seye kuyruk takiyorsunuz takimin durumu belli balo telli de gelse messide gelse sizde bu zihniyet oldugu surece turkiyede takimlar bata sizlerin yuzunden batiyor takimlar yok bu futbolcu iyi degil yok bu bos konusmayin.neymarda gelse size yaranamazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle