Drogba G.Saray'a isim verdi! Golcü...

Didier Drogba, forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'a Wilfried Bony'i önerdi.

Drogba G.Saray'a isim verdi! Golcü...
Drogba G.Saray'a isim verdi! Golcü...
GİRİŞ 06.12.2018 11:37 GÜNCELLEME 06.12.2018 13:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılırken sarı kırmızılı taraftarlar yenilginin getirdiği moralsizliği Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarıyla bir nebze olsun unuttu.

 

 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Albayrak, birkaç oyuncunun transferi konusunda oyuncuların kendileriyle ve kulüpleriyle anlaşma sağladıklarını ifade etti.

Galatasaray taraftarlarına ikinci yarı bambaşka bir takım izleteceklerini söyleyen Albayrak "İlk yarıyı 6 puan geride bitirirsek, konuştuğumuz ve anlaştığımız futbolcuları kadromuza kattığımız takdirde bambaşka bir Galatasaray olacak. O zaman farklı şeyler konuşacağız" dedi.

 

 

DROGBA'DAN BONY ÖNERİSİ

Albayrak, bu isimlerin kimler olduğu hakkında bilgi vermezken sarı kırmızılı taraftarlar özellikle golcü olarak hangi ismin transfer edileceğini merak etmeye başladı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba'dan sarı kırmızılı takıma Wilfried Bony önerisi geldi. Drogba, sarı-kırmızılılara uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönen Bony'nin ismini verdi, Cimbom da yıldız ismi takibe aldı.

SAKATLIK SONRASI 3 MAÇ

Bonservisi İngiltere Championship ekibi Swansea'de olan 29 yaşındaki Bony çapraz bağ sakatlığını atlattıktan sonra Kasım ayında 3 maça çıktı ancak henüz formunu bulamadı.

YORUMLAR 1
  • faik 5 yıl önce Şikayet Et
    boş laf bunlar galatasaraya daha kaliteli bir forvet gelmesi lazım
    Cevapla