Serdar Aziz, Terim'in derbi planını bozdu!

Fatih Terim dev derbi öncesinde kararını da verdi. Atiker Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Serdar Aziz'in yokluğunda 3'lü savunma rafa kalktı.

Serdar Aziz, Terim'in derbi planını bozdu!
Serdar Aziz, Terim'in derbi planını bozdu!
GİRİŞ 02.12.2018 13:31 GÜNCELLEME 02.12.2018 18:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray, son dönemde deplasmanda oynadığı derbileri kazanamıyor. Sarı-kırmızılı takım, önemli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı bu kulvarda deplasmanda yaptığı son 7 maçta galip gelemedi. Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin de ardından taraftarına moral depolamak isteyen Galatasaray'da Fatih Terim en ince detayı bile düşünüyor.

 

 

Sarı-kırmızılı ekipte Younes Belhanda, Emre Akbaba ve Sinan Gümüş, sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş karşısında sahaya çıkamayacak. Galatasaray'da cezalı olan Ryan Donk, Badou Ndiaye, Garry Rodrigues ve Serdar Aziz de derbide süre alamayacak.

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle özellikle orta göbekte alternatifsiz kalan Fatih Terim, çareyi 3'lü savunma sistemine geçmekte bulmuştu. Kayseri deplasmanında ve Konya maçında Ozan-Maicon-Serdar üçlüsünü sahaya süren İmparator, Şampiyonlar Ligi'nde ise Ndiaye ve Donk'u oynatabildiği için 4'lü sistemle sahaya çıkmıştı. Derbide ise Serdar Aziz'in cezalı olması planları bozdu. Savunmada Ahmet Çalık'a güvenmeyen Terim, yeniden 4'lü sisteme dönmeye karar verdi. (Habertürk)

 

 

YORUMLAR 2
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    hem hakemler ceza veriyorsun yanlış karar verdiler diye hemde serdara 3 maç veriyorsunuz
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar AZİZ bozmadı bozan hakem oldu sağır sultan duydu bunu
    Cevapla