TFF'ye ağır sözler! 'Şerefsizsiniz'

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Burak Elmas, Atiker Konyaspor maçının ardından hakeme ve Türkiye Futbol Federasyonu'na büyük tepki gösterdi.

TFF'ye ağır sözler! 'Şerefsizsiniz'
TFF'ye ağır sözler! 'Şerefsizsiniz'
GİRİŞ 23.11.2018 23:28 GÜNCELLEME 23.11.2018 23:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Burak Elmas, federasyon ve hakemlerin kararlarıyla ilgili çok sert ifadeler kullandı.

 

 

İşte Burak Elmas'ın twitter hesabından yaptığı açıklamalar...

''Şerefsizsiniz. Sevgili Federasyon Başkanınıza selam söyleyin Mustafa Cengiz. Hakikaten küfürü hakkettiniz! Başakşehir'in şampiyon yapılmaya çalışıldığı sezonun figüranı olmayın! Ali Dürüst'ün artık federasyonda kalması Galatasaray'a ihanet olur. Bu oyunun parçası olmayı reddetme zamanı geldi! Hepimiz sizlerden görevinizi layıkı ile yerine getirmenizi bekliyoruz. Sevgi böceği olacaksanız bırakın başkası yapsın! Göksel Gümüşdağ, Rıdvan, Emre ve arkadaşlarının kuklası olan futbol düzeni Galatasaray nefreti üzerine kurulmuştur! İşiniz siyaset değil, koca tarihi ile Galatasaray'ın haklarını savunmak! Hatırlatmakta fayda var! Fenerbahçe maçında kasıtlı birşey yoktu diyenler şimdi uyandınız mı? Var odası kimin evinde oturma odasında kurulu? Başakşehir "kötü niyet VAR" yazdı resmi sitesinde sevk dahi etmediniz! Biz de "Hırsız VAR" mı yazalım TFF''

 

 

YORUMLAR 19
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    3 büyüklerin en büyük düşmanı başakşehir! öyleyse helal olsun başakşehire! onun oynadığı futbolun yarısını oynasanız her sene şampiyon olursunuz. geçen yıl katakullilerle durdurdunuz başakşehiri. bakalım bu sene ne haltlar çevireceksiniz!
    Cevapla
  • suleyman koc 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar katılıyorum basaksehiri sampiyon yapmak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar yazıklar olsun bu federasyon la bu ülkede futbol degil tüm branş larda türkiye uluslararası turnuvalarda başarı beklenemez.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    abartmayın altı üstü berabere kaldı gs hakkı değıldıkı 3 puan oynamadı konya oynadı konyanın beraber kalması sacmalık
    Cevapla
  • Tokatli 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçından sonra futbolculara tepki vermek yerine federasyona suç atılıyor.. konya maçında futbol 0 ve bütün mac tek pozisyona indiriliyor.. Ama unutmayın biz dünya markasiyiz !!!! Daha futbolu tartışmayı beceremeyen bir milletiz vesselam..
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol spor ve keyif işi olmaktan tirilyonların döndüğü sektör olduğundan böyle kükremeler normal.Rant var işin içinde .Futbolun hastasıydım çocukluk ve ilk gençlikte şimdi sonuçlarını bile merak etmiyorum.Yabancı sayısı artırıldı işin tadı tuzu kalmadı amatörlerde bile afrikalı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle