'Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa...'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Atiker Konyaspor maçı sonrası konuştu.

GİRİŞ 23.11.2018 23:20 GÜNCELLEME 24.11.2018 01:41
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Atiker Konyaspor maçının ardından hakem Hüseyin Göçek ve Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi.

 

 

"DERBİ ÖNCESİNDE CEZALANDIRILDIK!"

Abdurrahim Albayrak, penaltı kararına tepki göstererek "30 milyon insanın içi yanıyor. Sadece Galatsaraylılar değil, futbola gönül vermiş insanlar olanları gördü. Stada bir sistem konulmuş, VAR! Bu hakemin, VAR ile ne konuştuğunu bilmek istiyoruz, açıklasınlar. Galatasaray'ın başkanı dernekte maç izliyor, hocası üçüncü katta maç izliyor. Beyaz sayfa açtık, sahaya çıktık. Derbi öncesinde önemli bir futbolcumuz kırmızı kartla cezalandırıldı. Penaltı ile alakası olmayan bir kararla cezalandırıldık. 30 milyon Galatasaraylıyı sanırım test ediyorlar." dedi.

 

 

"BU LİGDE OYNAMAMIZI İSTEMİYORLARSA..."

Açıklamalarına devam eden Abdurrahim Albayrak, "Şayet bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa, ona göre tedbir alalım. Perşembe akşamı 1,5 saat yağmur altında idman yaptık. Gece saat 01:00'e kadar hocayla çalıştık. Arkadaşlar, ayda 5 milyon euro oyunculara maaş dönüyoruz. Üç gün sonra Lokomotiv Moskova maçına gideceğiz. Bu moralle mi gideceğiz? Bu haksızlıkla mı gideceğiz? Hepimiz çok üzgünüz. 30 milyon Galatasaraylı bu akşam uyuyamayacak. Nereye kadar gideceğimizi yüce Allah bilir. Beyaz sayfa açmıştık ama açtığımzı beyaz sayfa ortada kaldı." ifadelerini kullandı.

"İÇİMİZ YANIYOR, SEN KURA ÇEKİMİNİ SORUYORSUN"

Bir basın mensubunun Türkiye Kupası kura çekimine temsilcisi göndermemelerini sormasına sinirlenen Abduraahim Albayrak, "30 milyon insanın içi yanıyor, sen TFF'ye kura çekimine Galatasaraylı gitmediğinden bahsediyorsun." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı yönetici son olarak "Bütün yorumcuları arkadaşlarımız takip ediyor, hepsi penaltı olmadığını söylüyor. Yazık değil mi?" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 46
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    İstemiyoruz ,istediğimiz 3 Temmuz kumpasının arkasındaki kuluplerin ve medyanın açığa çıkarılması.
    Cevapla
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırak ağlamayı. 96-2000 arası bir sezonda 17 penaltı verdi hakemler size. Hakan Şükür dokununca düşerdi. Beşiktaşın hakkı yendi kaç kere. Romen futbolcular da Steaua Bükreşteyken kendilerini yere atmakla ünlülerdi. Hagi de iyi numaracıydı. Hakemler Fatih Terimi hep tuttu. UEFA kupasını da ezilerek oynayıp çok pozisyon verip kontra gollerle aldınız. Lucescu zamanında daha kişilikli oynamıştı Avrupada GS. Okan, Emre fizikleri zayıf olduğu için ikili mücadelelerde yere düşerlerdi bir de hakeme itiraz ederlerdi. Bazen hakemleri bile haksız yere etki altına alırlardı. Kibirli Fato terimo son yıllarda başarısızlıklar yaşayınca burnu kırıldı biraz haspam. Gıcığım GS'ye.
    Cevapla
  • 61ts 5 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak ağlamayı birak TS GS maçını bir hatırla hakem cüneyt çakır gözünün önündeki penaltıyı vermedi o dönem neredeydin hic sesiniz çıkmıyordu komiksinnn
    Cevapla
  • İbrahim Bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fikrinde haklı olabilir Altur Abdurrahim,yapılacak iş gayet basit,sıkıyorsa ligden çekilirsin olur biter.
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir şutunu var sadece ağlamayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle