Penaltı için olay yorum! 'Hakem talimat almış'

Galatasaray'ın Konyaspor'u konuk ettiği maçın son anlarında verilen penaltı kararı tartışmalara neden oldu.

Penaltı için olay yorum! 'Hakem talimat almış'
Penaltı için olay yorum! 'Hakem talimat almış'
GİRİŞ 24.11.2018 01:00 GÜNCELLEME 24.11.2018 01:09
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Serdar Aziz, Atiker Konyaspor maçının 87. dakikasında kırmızı kart görüp oyun dışında kaldı.

 


Maçın son bölümlerinde ceza sahası içinde Skubic, Serdar Aziz'in hamlesinin ardından yerde kalırken, Hüseyin Göçek beyaz noktayı gösterdi. Ardından VAR hakemleri ile görüşen Göçek, VAR'dan onayı aldı ve kararını değiştirmedi.

RIDVAN DİLMEN: "PENALTIYLA ALAKASI YOK"

 

Karşılaşmanın ardından NTV'de yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Penaltı falan değil. Maçı mükemmel götüren Hüseyin Göçek penaltıyı verdi. VAR'a giderdim ve iptal ederdim. Penaltıyla alakası falan yok" ifadelerini kullandı.

ÖZEN: "PENALTI DEĞİL; KERİMOĞLU: "PENALTI VERMESİ ENTERESAN"

beIN Sports yorumcularından Önder Özen de pozisyonun penaltı olmadığını belirtirken, "Pozisyon penaltı değil, belki Galatasaray'ın lehine de bir serbest vuruş verilebilirdi." dedi.

Tugay Kerimoğlu ise; "Galatasaraylılığımı bir kenara bırakın, Beşiktaş'a da Fenerbahçe'ye de olsa söylerim, penaltı değil. Açık söylüyorum, penaltı değil. VAR'a sorması ve yine penaltı vermesi enteresan. Pozisyonu izlemeliydi" diye konuştu.

AHMET ÇAKAR: GALATASARAY'IN 2 PUANI ÇALINMIŞTIR

Ahmet Çakar resmi Twitter hesabından, "İşte şimdi tam anlamıyla Galatasaray hakem mağduru. Yanlış penaltı ve artık talimatlı olduğunu düşündüğüm VAR hakemi, Galatasaray'ın 2 puanını çalmıştır." şeklinde yorumda bulundu.

YORUMLAR 105
  • YSN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep ANADOLU takımlarına haksızlık veya yanlışlık yapılacak değil ya aynı pozisyon KONYASPOR aleyhine olsaydı şimdi esamesi okunmayacaktı. Artı bu pozisyona penaltı değil diyen furboldan anlamıyordur. O anda VAR bile olsa saniyeler hadi dakikalar içinde karar veriliyor, yorumcular gibi saatlerce incelenmiyor.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    pozisyonu kare kare izlerseniz serdarın topa dokunmadan önce rakibin ayağına nasıl müdahale ettiğini görürsünüz. ama yukarıda ki fotoğrafa bakarsanız penaltı yok dersiniz
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye kupasına 18 yaş üstü hiçbir futbolcu çıkarmayalım, bein sport ları iptal edelim.
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin %80 ni penaltı verir buna bir kere serdar ın kayışı ters ve ayağa temas var. yorumcular gündeme gelebilmek için böyle yanlı yorum yapıyorlar
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet Konya kollanıyor. Misal 3. Hafta Konya Bursa maçı defanstan seken kaleden uzaklaşan top Konyalı oyuncunun koluna çarpıyor ve hakem penaltı veriyor ve Bursa 1 puan alıyor yani Konya kollanıyor !!!!! Misal istersen kendi penceremden onlarca örnek veririm. Hatta ta on yıl önceye gider Aykut hoca döneminde Anelka’nın eliyle attığı gölü bile gösteririm. Önce adil olun Leh’inize olan karar için kafayı kuma gömenler aleyhlerine olunca sistemi sorgulayanlar dürüst değilsiniz ağlamayı bırakın Konya bu pozisyon yüzünden çok canı yanacak görecek ve sizler oh oldundan öteye geçemeyeceksiniz çünkü biz yıllardır bu tiyatroyu kahrolarak izleyen Anadolu taraftarlarıyız üç dört büyük cücenin değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle