Terim cezalıyken G.Saray'ın performansı!

Galatasaray'da 4. dönemini geçiren Terim 17 maçta tribüne çıktı. Sarı-kırmızılı takım bu maçlarda sadece 3 kez sahadan yenik ayrıldı. Terim 2012-13'te 12 maç ceza alarak rekor kırdı... Ancak deneyimli hocanın aldığı cezalar motivasyon yarattı. Aslan mutlu sona ulaştı.

Terim cezalıyken G.Saray'ın performansı!
Terim cezalıyken G.Saray'ın performansı!
GİRİŞ 15.11.2018 10:49 GÜNCELLEME 15.11.2018 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ligde şampiyonluk yarışını sürdürürken başı cezalardan kurtulamıyor. Özellikle Teknik Direktör Fatih Terim'in aldığı ağır ceza camiada şok etkisine neden oldu.

 

 

Ancak buna rağmen istatistikler Fatih Terim'e verilen cezaların Galatasaray'ı bu zamana kadar hiç etkilemediğini gösteriyor.

TAKIMA OLUMSUZ YANSIMADI

 

 

Fatih Terim G.Saray'da 1996'dan bu yana teknik direktör olarak 4 dönem görev yaptı. Bu süreç içinde tecrübeli teknik adam aldığı ceza nedeniyle 17 maçta tribüne çıktı. Ancak bu takıma olumsuz yansımadı

SAHADA İYİ SONUÇLAR ALINDI

Galatasaray Terim'in tribüne çıktığı 17 karşılaşmada 11 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Başarılı hocanın aldığı cezalar takım içinde motivasyon yaratırken saha içi sonuçları beklenenden çok daha iyi oldu.

2012-13'TE 12 MAÇ CEZA ALDI

Galatasaray Fatih Terim döneminde en ağır cezayı 2012-2013 sezonunda aldı. Terim, Orduspor ile oynanan maç sonrası 3, Mersin sonrası 9 maç tribüne çıkma cezası aldı. Terim 12 maç cezanın 9'unu o sezon çekti.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İnanıyorum maçlar daha da güzel geçecek. Sabretmeliyiz hep birlikte.
    Cevapla
  • gerçekler. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Filimi daha önce izlemiştik. Ne zaman Fatih TERİM ligde ve Avrupada başarıya ulaşsa..., hemen ayağına çelme takılmaya çalışılıyor. bir önceki döneminde , galatasarayın başında iken , evirdiler çevirdiler Milli takımın başına getirdiler. Yani Galatasaray dan kopardılar. sonra Arda beyin şımarıklığına kurban ettiler. Fatih hocanın sabretmesi ve başarılarına devam etmesi gerekir . İnadına CİMBOM.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yani terimin olması takıma yaramıyor terimsiz takım daha başarılı bur dan bunu çıkarıyorum
    Cevapla