Fatih Terim: 'İşte benim aslanlarım...'

Galatasaray'da cezalı olduğu için Kayseri deplasmanında tribünde olan teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından soyunma odasına indi. Talimatlara göre 15 dakika bekleyen Terim, sonrasında oyuncularını tebrik etti.

Fatih Terim: 'İşte benim aslanlarım...'
Fatih Terim: 'İşte benim aslanlarım...'
GİRİŞ 12.11.2018 10:22 GÜNCELLEME 12.11.2018 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre; Tecrübeli hoca, "Sizden beklediğim buydu. İşte benim aslanlarım... Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Bu galibiyetin değeri 3 puandan çok daha fazla. Kazanacağınızdan zaten hiç şüphem yoktu. Galatasaray takımı her zaman böyle oynamalı" dedi.

Milli arayı herkesin verimli geçirmesi gerektiğine dikkat çeken İmparator, "Devre arasına kadarki süreç, öncesinden daha zor olacak. Ancak her türlü engeli aşarız. Hepinize ihtiyacım var. Kendinize iyi bakmanızı istiyorum. Size güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Hedef 5 maçta liderlik

Sarı-Kırmızılılar, milli aradan sonra ligde sırasıyla Konyaspor, Beşiktaş (d), Rize, Başakşehir (d) ve Sivas ile karşılaşacak.

Fatih hoca, devreye kadarki 5 maçta maksimum puanı alıp, takımı zirveye taşımayı hedefliyor. Cim Bom'un lider Başakşehir ile arasında 4 puan fark var.

YORUMLAR 2
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberin var mı terketmedi sevdan beni iyi varsınız iyi ki Galatasaraylıyız.
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam dikkat et bizde başarılı insanları aşağıya çekerler dokuz da sekiz şampiyonluk gelecek inşallah
    Cevapla