Çok sert açıklama! 'G.Saray 30 yıldır ilk kez...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, PFDK'nın verdiği cezalarla ilgili konuştu.

Çok sert açıklama! 'G.Saray 30 yıldır ilk kez...'
Çok sert açıklama! 'G.Saray 30 yıldır ilk kez...'
GİRİŞ 10.11.2018 17:28 GÜNCELLEME 10.11.2018 17:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisinin ardından aldıkları cezalarla ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı.

 

 

"KILIÇ ÇEKME, SAVAŞ BALTALARI ÇEKME..."

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Sanırım bir daha, bir daha bizi sevk edecekler. Hocamızı sevk etmesinler, beni etsinler. Sanırım işler laf anlamaz, laf dinlemez noktaya geldi. Kılıç çekme, savaş baltalarını çekme gibi bir durum seziyorum." dedi.

 

 

"BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEĞİZ"

Cezaların haksız olduğunu belirten Mustafa Cengiz, "Pazartesi ya da Salı günü her türlü sorunun açık olduğu basın toplantısı düzenleyeceğiz. Biz hata yapmadık, verilen cezaları kabul etmiyoruz. Zümrüdü Anka Kuşu gibiyiz. Biz küllerimizden doğarız, Galatasaray'ı kimse engelleyemez." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A KARŞI İTTİFAK KURULDU"

Galatasaray'a karşı ittifak kurulduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz "Galatasaray'a karşı kutsal ittifak gibi bir durum görüyoruz. Bütün taraftarımızla birlikte Galatasaray'ı hem Türkiye hem de Avrupa şampiyonluklarına ulaştıracağız. Galatasaray 30 yıldır ilk kez ekonomik anlamda doğru yolda. Bu verilen cezalar eşit olmalı." açıklamasını yaptı.

"FATİH TERİM'İ YIPRATMASINLAR"

Fatih Terim ile ilgili de konuşan Mustafa Cengiz, "Fatih Terim uluslararası bir marka, onu yıpratırsanız, sadece Galatasaray'ı değil Türk futbolunu yıpratırsınız." diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Rıdvan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimde bir fatih varsa o şampiyondur kardeşler başka yerde ağlayın
    Cevapla
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    Mem Suclular Hemde üsde cikmaya calisiyolar MAC GS nin Sagsinda Oynandi Verilen Cezalara Bakarsan Belhanda neden ceza Almadi Fenerbahbahceli 2 oyuncuya 8 biri ede 6 ya Oyunu cigrindan cikaran Belhanda neden ceza almadi gs nin atdigi birinci gol aut olmasi lazim korner verdi sonrada gol adalet olsaydi BELHANDADA 6 MAC ALMASI LAZIMDI
    Cevapla
  • Bünyamin 5 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan hala biz bir şey yapmadık cezalari kabul etmiyoruz yazıklar olsun daha beş tane oyuncunuza verilmeyen cezalar var başta belhanda Ve aziz yazık yazık yazık yazık yazık yazıklar olsun bunlara hala savunuyorsunuz
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Defolup gidin bu halle Avrupa şampiyonluğu diyor Fatih dediğin adamın yıllarca milletin kanını emdi daha ne kadar sahip çıkılacak
    Cevapla
  • Emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi futbol cahilleri defolup gitmedikce bu ülkede futbol düzelmez ! Feneri savunacaz diye kör rolündesiniz yazik !
    Cevapla