Terim'den UEFA Avrupa Ligi yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'ye yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Terim'den UEFA Avrupa Ligi yorumu
Terim'den UEFA Avrupa Ligi yorumu
GİRİŞ 07.11.2018 01:25 GÜNCELLEME 07.11.2018 02:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fatih Terim maçla ilgili olarak "İlk yarı Şampiyonlar Ligi'ne uygun oynadık. Şampiyonlar Ligi öyle oynanıyor. Şu 3-4 maça baktığımda bu kadar enteresan golleri kaçıran biziz, enteresan goller yiyen de biziz. Enteresan bir gol yedik, sonra oyunu dengeledik. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı, ikinci golden sonra kırıldık, oyunu da bıraktık. Schalke'yi tebrik ediyorum." dedi.

 

 

"CİDDİ PLANLAMA ŞART"

Şampiyonlar Ligi için iyi bir yapılanma gerektiğini vurgulayan Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi'nde bu kadroları kurabilmek için ekonomisiyle, idaresiyle, tekniğiyle ciddi planlamalar yapmak lazım. Buralar, bu işin son noktaları. Bunu detaylıca konuşacağız." diye konuştu.

 

 

Almanya'da kendilerini destekleyen sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderen Fatih Terim, "İstanbul'da Ali Sami Yen'de oynar gibi hava yaratan gurbetçilere teşekkür ederim. Onlar adına üzüldüm. Biz burada galibiyetlere alışkınız. İlk yarı belki ama ikinci yarıda skoru değiştirecek oyun oynamadık." ifadelerini kullandı.

"UEFA AVRUPA LİGİ'NE GİTMEK İÇİN..."

Lokomotiv Moskova ile oynayacakları maçla ilgili konuşan "Şimdi Moskova'da kıran kırana bir maç olacak. UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanabilmek için Lokomotiv Moskova'ya yenilmememiz yeterli. O atmosferde, o düşünce ile oynayacağız. Seyircilerimiz ev camiamız ile birlikte hayallerimiz devam edecek." dedi.

Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "UEFA'nın bize vereceği belki de vermeyeceği cezaya göre daha iyi işler yapacağız. Burada olmak istediğimiz bir gerçek." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    gs bundan sonra iyiye gitmez.
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu yediniz uyanin Türk futbolu ölmüstür. Bitmistir.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim herzamanki gibi boş konuşmuz çözümü olmayan işler
    Cevapla
  • Eskil 5 yıl önce Şikayet Et
    Verin şunun uefa kupasını eline bi gitsin artık...içinde yumurta haşlasın...pisikopat hasanla birlikte GS'ye verdiği zarar yetti artık...yerine kimmi?Abdullah Avcı,olmadı Hagi,en azından terim kadar krediyi hak ediyorlar bence...!
    Cevapla
  • Hayret 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakeme camur atmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle