Kriz çıkardı! "Maaşımı TL'ye çevirmeyin"

Galatasaray'da Eren Derdiyok sıkıntısı yaşanıyor. Kendisini vazgeçilmez gören ve maaşını TL'ye çevirmeye yanaşmayan Eren, Fatih Terim'in gözünden iyice düştü. Derbide Terim'in planlarını bozan golcü isim, Schalke maçının kadrosuna alınmadı.

Kriz çıkardı! "Maaşımı TL'ye çevirmeyin"
Kriz çıkardı! "Maaşımı TL'ye çevirmeyin"
GİRİŞ 06.11.2018 11:57 GÜNCELLEME 06.11.2018 11:57
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış


Fenerbahçe derbisinin ilk 11'inde olması beklenirken kendisini yüzde 100 hazır hissetmediği için oynamak istemeyen ve formasını Sinan Gümüş'e bırakan Eren Derdiyok, teknik direktör Fatih Terim'in gözünden tamamen düştü.

Forvet transferi yapılmadığı için kendisinin vazgeçilmez olduğunu düşünen 30 yaşındaki futbolcunun, hocasıyla da problem yaşadığı ortaya çıktı. Yapılan kanun düzenlenmesinin ardından maaşını TL'ye çevirmesi istenen ancak buna yanaşmayan Eren'in, sakat olmamasına rağmen forma giymek istemediği öğrenildi.

Derbinin başlamasına dakikalar kala Terim'in oyun planını bozan İsviçreli golcü, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Schalke 04 deplasmanına da götürülmedi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Eren'e yılda 2 milyon 150 bin Euro maaş ödeyen Sarı-Kırmızılılar'ın, golcü futbolcuyla sözleşme yenilemeyeceği ifade edildi.

Devre arasında kendisine takım bulması istenecek olan Eren'i kadrosuna görmek istemeyen Terim'in, en az 2 forvet alınması yönünde yönetime talepte bulunduğu bildirildi. (Habertürk)

YORUMLAR 73
  • Adem Baba 5 yıl önce Şikayet Et
    Eren Derdiçook olmalı
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    şu yabancılardan bi kurtulun artık. kulüpleri bitiren onların sinekten bile yağ çıkartan sözleşmeleri değilmi. onlar bi gitsin ülkeden alt yapıya gün doğar yeni yeni bir sürü kaliteli futbolcu ortaya çıkar. altınordu gibi olun
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli Ben olsun aynisini yapiyor. Neden maasini TL ye cevirsin , yapacaksa hepsine yapsin. Ha aldiklari maasi hak ediyorlarmi etmiyorlar. Bana kalsa bütün futbolvularin maasi en fazla birer milyon Euro Eder. Bitti
    Cevapla
  • dely 5 yıl önce Şikayet Et
    haklı diyorsun peki karşılığını veriyormu ?ne yararı oldu şimdiye kadar.gs sezon başından beri forvetsiz oynuyor...
    Cevapla
  • memet ali 5 yıl önce Şikayet Et
    önce pazarlardan başlamak gerek tl yerine euro dollar istiyorlar dövizli alişverişin ülkeden kaldirilmasi lazim ve yasak konmasi lazim .
    Cevapla
  • Kul Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sinanın oynadiği hicbir maçı kazanmadık. Nefret ediyorum senden Sinan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle