Albayrak: Takımda sakatlanacak en son kişiydi

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, takımdaki sakatların fazlalığını ve içinde bulundukları durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Albayrak: Takımda sakatlanacak en son kişiydi
Albayrak: Takımda sakatlanacak en son kişiydi
GİRİŞ 27.10.2018 12:16 GÜNCELLEME 27.10.2018 12:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Schalke maçında göğsüne gelen bir topla ciğeri sönen Nagatomo'yu hastanede ziyaret eden sarı-kırmızılı idareci, "Nagatomo, bu takımda sakatlanacak en son kişiydi. Ancak üzerimizde bir şanssızlık var. Bütün bu aksiliklere rağmen de pes etmiyoruz. Bursa ve Schalke maçlarındaki aksiliklere rağmen yenilmememiz önemlidir. Bunlar bizim en zor günlerimizdir" diye konuştu.

Ziyaret sırasında 2 gündür hastanede yatan Nagatomu'yu teselli eden Albayrak, "Büyük bir tehlike atlattın. Bizi de çok korkuttun. Senin gibi profesyonel, kendine çok iyi bakan bir oyuncunun başına bunun gelmesi ilginç. Ama futbolda bunlar oluyor. Kendini üzme ve sağlıklı şekilde bir an önce aramıza dön" dedi.

 

 

Nagatomo'nun bugün göğüs cerrahları tarafından kontrolünün yapılacağı, bunun sonrasında da sahaya dönmek için ne kadar bekleyeceğinin kesinlik kazanacağı ifade edildi.

Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Nagatomo'nun ciddi bir yırtığının bulunduğunu ifade ederek, "3 gün sonra geçmiyorsa bu ameliyat olacak demek. O zaman daha farklı olacak. Nagatomo'nun sahalara dönmesi biraz zaman alacak. Ne kadar kısa vade olursa olsun 1 aydan önce sahalara döneceğini zannetmiyorum. Ameliyat falan olursa bu sürenin uzayacağını düşünüyorum" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 1
  • gslii 5 yıl önce Şikayet Et
    beceriksizsiniz..
    Cevapla