Albayrak: 'Taraftarımıza teşekkür ederim'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Schalke maçı sonrası konuştu.

Albayrak: 'Taraftarımıza teşekkür ederim'
Albayrak: 'Taraftarımıza teşekkür ederim'
GİRİŞ 25.10.2018 01:30 GÜNCELLEME 25.10.2018 01:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Schalke 04 ile İstanbul'da 0-0 berabere kaldıkları maçta eksik kadroya rağmen 1 puan almalarının başarılı bir sonuç olduğunu söyledi.

Albayrak, Türk Telekom Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üçüncü maçlar sonunda grupta iddialarının devam ettiğini belirtti.

Schalke 04 karşısında eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getiren Albayrak, "Bence çok önemli 1 puan aldık. Bu kadar eksik kadroya rağmen 1 puan almamız başarıdır. Yapacak bir şey yok. Schalke 04'ün 5, bizim de 4 puanımız var. Schalke 04 ile deplasmanda da oynayacağız. Gerçekten çok eksiğimiz vardı. Eksiklerimize rağmen 1 puan aldıysak, demek ki iyi işler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Stadı'nı doldurdukları için sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür eden Abdurrahim Albayrak, "Muhteşem bir taraftarımız vardı. Her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmadılar. İlgi çok büyüktü. Hiçbir boş yer kalmadı." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bos konusmus bu erene sinana belhandaya bu kadar sabir neden cikart al mugdati adam tek basina dengesini bozdu schalkenin hoca yine poz verme olayina girdi acayip acayip hareletler saha kenarinda bir yerde patlayacaz ama rabbim sonumuzu hayır etsin
    Cevapla