Albayrak tüm gerçekleri açıkladı! Gomis...

Bafetimbi Gomis'in, ısrarla zam istediğini belirten Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Kendisine 'Ülkenin halini biliyorsun, bu şartlarda sana zam yapamayız' dedim. Bana 'Bu benim problemim değil' cevabını verdi" dedi.

Albayrak tüm gerçekleri açıkladı! Gomis...
Albayrak tüm gerçekleri açıkladı! Gomis...
GİRİŞ 12.10.2018 11:22 GÜNCELLEME 12.10.2018 11:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, olaylı şekilde takımdan ayrılan Bafetimbi Gomis'in yönetimi hedef alan açıklamalarına cevap verdi.

Sezonu gol kralı olarak tamamlamasının ardından Fransız oyuncunun değiştiğini ve ısrarla zam istediğini belirten Albayrak, "Bafetimbi Gomis'e 'Ülkenin halini biliyorsun, bu şartlarda sana zam yapamayız' diye söyledim. Kendisi de bana 'Bu benim problemim değil' dedi.

Bunun üzerine 'Galatasaray'ın halini biliyorsun' dedim, ama yine 'Beni ilgilendirmez' yanıtı verdi" açıklaması yaptı.

"MUTLAKA TELAFİ EDECEĞİZ"

Albayrak, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro kazanan Gomis'in zam isteğine karşılık bulamayınca sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması talebiyle karşılarına geldiğini söyledi.

Sözleşmesi sonunda Gomis'in 37 yaşında olacağını vurgulayan tecrübeli yönetici, "37 yaşına kadar Gomis'i ne yapacaktık? Galatasaray'ın her kuruşunun hesabını yapmak zorundayız" ifadesini kullandı.

Gomis'in yerine forvet alamamalarına herkesten fazla üzüldüğünü de belirten Albayrak, "Devre arasında inşallah bunu telafi edeceğiz" diyerek golcü sözü verdi.

GALATASARAY ZORU SEVER

Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da zorlu bir fikstüre girdiğinin ifade edilmesi üzerine Abdurrahim Albayrak, "Fatih Terim hocamız her zaman zor ve imkansızları başarmıştır. Bu zorlu takvim içinde 21 günde 6 maç... Yine farkımızı ortaya koyacağız" dedi.

Albayrak, Fenerbahçe derbisi için de "Anlımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

4'TE 4 YAPTI

Suudi Arabistan'ın El Hilal takımına 6 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Bafetimbi Gomis, çıktığı 4 lig maçında 4 gol atmayı başardı ve geçen sezonki başarılı performansını devam ettirdi.

G.SARAY'DA NE YAPTI?

Spor Toto Süper Lig'deki 21. şampiyonlukta önemli katkısı bulunan Gomis, geçen sezon 29 kez fileleri havalandırarak gol kralı oldu. Fransız futbolcu, lig tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını aldı. Ligde sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gol atamadı. Geride kalan sezonda Galatasaray'dan 6.4 milyon euro para kazandı.

YORUMLAR 5
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olursak zam yapacağız diye söz vermişler adama ! dolar zıplayınca geri adım atıyorlar... yani transfer mevzusunda adam böyle ikna edilmiş deniyor... gomis söz verilen parayı istiyor fakat cep delik cepken delik olunca gomise kapı gösteriliyor. aslında gomiste haklı kulüpte.. fikirler böyle olunca 113 yıllık takım forvetsiz kalıyor !!! gerçi her sezon böyle. ya defans sallanır, ya orta sahada adam olmaz falan derken bu yıl takımda forvet yok... eren derdiyok'u bir prenses falan öperse ancak prens olur krallık hikaye zaten.. şampiyonlar ligi keyfide çok sürmez maalesef.. başarı yoksa para yok yine aynı döngü... her şeye rağmen büyüksün GALATASARAY ...
    Cevapla
  • Tamer Değirmenci 5 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar sevgisini verdi Gomis parayı seçti. Yolun açįk olsun Gomis. Sen bizim için mazi oldun.
    Cevapla
  • nadi 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah galatasaray derbide fenere yenilir evinde
    Cevapla
  • Erzurumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka şimdi? Haberin içeriğiyle senin yorumun ne alaka.. Hastamısın lan sen
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    gs den zam istiyorsun sonrada inkar ediyorsun neymiş gs beni zorlana gönderdi gözüne dizine dursun sen istemedikten sonra kim zorlana gönderebilir biryere zaten 9.5 milyon euro veriyorlar balıklama atladın tabi terbiyesiz ahlaksız üstüne albayarağa başkana iftira ediyorsun ben öyle birşey demedim diye birdaha bu adam gs ye gelirse biter benim için
    Cevapla