Galatasaray'dan sürpriz Fatih Terim kararı!

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, Dursun Özbek döneminde tekrar takımın başına getirilen teknik direktör Fatih Terim'le yeni sözleşme için kolları sıvadı.

Galatasaray'dan sürpriz Fatih Terim kararı!
Galatasaray'dan sürpriz Fatih Terim kararı!
GİRİŞ 08.10.2018 09:25 GÜNCELLEME 08.10.2018 09:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Geçen sezonun ortasında Igor Tudor'un yerine göreve gelen Terim, takımı bir anda ayağa kaldırmış ve sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'ın Süper Lig'de şampiyon olmasında başrolü oynamıştı.

1.5 yıllık sözleşmesi önümüzdeki mayıs ayında sona erecek olan tecrübeli çalıştırıcının uzun yıllar boyunca takımın başında kalmasını isteyen yönetim, bu konuda ilk hamlesini yaptı. Başkan Cengiz'in, Terim'e 3 senelik bir sözleşme teklif edeceği öğrenildi.

 

 

Tarafların kontratla ilgili olarak masaya oturacağı tarihin yakın zamanda belli olması beklenirken, deneyimli teknik adamın 3 milyon Euro civarında bir ücret alacağı konuşuluyor. Takımın başına üçüncü kez geldiğinde yarım sezon için sembolik olarak Galatasaray kulübünün kuruluş yılı olan 1905 TL alan Terim, bu sezon için 3 milyon Euro alacak.

Takımı şampiyon yapması halinde de 55 yaşındaki hocaya 500 bin Euro başarı primi ödenecek.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 11
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam uzun süreli kalamaz gs de çünki gs batık terim çok transfer ister.... buraya yazıyorum bakın terim sezon sonu yönetimle takışacak
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca 55 değil değil 65 yasında.
    Cevapla
  • Turkler 5 yıl önce Şikayet Et
    65 yas olacak
    Cevapla
  • Doğru haber..! 5 yıl önce Şikayet Et
    55 değil 65 yaşında
    Cevapla
  • Turkler 5 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle