UEFA açıkladı! G.Saray'a kötü haber...

UEFA, Galatasaray'ın FFP için yaptığı anlaşmanın Finansal Kontrol Kurulu Araştırma Komisyonu tarafından tekrar inceleneceğini açıkladı.

UEFA açıkladı! G.Saray'a kötü haber...
UEFA açıkladı! G.Saray'a kötü haber...
GİRİŞ 05.10.2018 15:57 GÜNCELLEME 05.10.2018 17:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

UEFA, Galatasaray ile FFP kapsamında yapılan anlaşmanın yeniden incelenmesine karar verildiğini açıkladı.

UEFA'nın yaptığı açıklamada, Finansal Kontrol Kurulu Araştırma Komisyonu'nun yapılan "settlement agreement" anlaşmasını tekrar inceleyeceği belirtildi.

 

 

İnceleme süresince, Galatasaray'ın 13 Haziran'da yaptığı anlaşmanın geçerliliğini sürdüreceği belirtildi.

Açıklamada, kararın alınma nedeni ya da incelemenin ne zaman sona ereceği konusunda ise bilgi verilmedi.

UEFA, 13 Haziran'da Galatasaray'a Finansal Fair Play kuralları kapsamında para ve futbolcu sayısı kısıtlama cezası vermişti ve UEFA ile Galatasaray arasında 4 yılı (2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları) kapsayacak şekilde anlaşmanın yapıldığı duyurulmuştu.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

UEFA iç işleyişi dahilinde;

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Üst Yargı Organı, Kulübümüz ile ilgili Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'nun aldığı Uzlaşma Anlaşması kararıyla ilgili değerlendirme ve ek bilgiler talep etmiştir.

UEFA'nın iç prosedürleri dahilinde yapılan ve Haziran 2018'den bu yana süren bu süreç ve bu işlem, Kulübümüzün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını etkilememektedir. Kulübümüz, imzaladığı Uzlaşma Anlaşması çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kulübümüz bu işleyiş süreci dahilinde, UEFA'nın ilgili kurumlarına gerekli resmi açıklama ve yanıtlarını vermektedir ve Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda resmi yanıt ve aksiyonlarını vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR 30
  • Abdulhadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Uefa gerek uero 2024 kararı ile gerek Türk takımlarına yaptığı yaptırım ile ne kadar yanlı ne kadar ahlaksız ve Türk düşmanı olduğunu göstermiştir bence bir Turan islam futbol federasyonu kurulmalı ve uefadan çıkılmalıdır ümmet ve Türki cumhuriyetler buna hazır Reisin bir işaretiyle bu yapı kurulup insanliga ders düşmana gözdağı verebilir inşallah
    Cevapla
  • memet ali 5 yıl önce Şikayet Et
    türk takimlarin bunlardan çektigi nedir böyle .
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    adall isimli arkadaşım konuda bahsi gecen bir türk takımı kendi aramızda rekabet adına heseyi zaten söylüyoruz birbirimize lakin şimdi durum farklı bn fanaatik gsliyim ama şu an konuda adı gecen fb de olsa bjk de veya baska bir türk takımıda olsa öncelikle akıl olarak türk takımından yana düşünüp anlıkta olsa katılım sağladığı için sevinirdim konu avrupa olunca takımın hangisi olduğunun önemi yok dostum biz kocaman birtürkiyeyiz..
    Cevapla
  • adali 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ın mason locası iş başına,kimbilir ne üç kağıtlar ayarladılar başka takım olsz çoktan katılım yasağı almıştı.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hazmedemiyorlar bu kadar açık ve net
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan lan 3 kuruşluk adamlara milyonları vermişsiniz batmışsınız adamlar tabiki inceleyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle