'Gomis elimizi kolumuzu bağladı'

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 1-0 kaybettikleri Porto deplasmanında santrforsuzluğun faturasını ödediklerini söyledi.

'Gomis elimizi kolumuzu bağladı'
'Gomis elimizi kolumuzu bağladı'
GİRİŞ 05.10.2018 09:45 GÜNCELLEME 05.10.2018 09:48
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Portekiz ekibi karşısında çok iyi oynadıklarını ifade eden Albayrak, "Hakikaten çok üzüldük. Çok iyi oynamamıza rağmen gol atamadık. 6-7 tane gol pozisyonu, bir de verilmeyen penaltımız vardı. Maalesef olmadı. Biz bu futbolu oynayalım, bu gruptan çıkarız" diye konuştu. Sakatlığı nedeniyle oynamayan Eren'i çok aradıklarını belirten Albayrak, "Eren oynasa kesin 2 gol atardı" dedi.

Sözlerinin devamında konuyu santrfor meselesine getiren Albayrak, transferin son günlerinde Suudi Arabistan'a transfer olan Bafetimbi Gomis'i suçlayarak şunları söyledi: 

 

 

"Porto maçında santrforsuzluğun faturasını, bedelini ödedik. Son güne kadar bizi oyalayıp gitmek isteyen Gomis, elimizi kolumuzu bağladı. Transferin bitimine 1-2 gün kala imzaları atıp gönderdik. Hepsi birbirine eklenince söylenecek çok şey var! Gomis, bizi götürdü götürdü köşeye sıkıştırdı. Bir taraftan alacak olduğumuz santrforlarla ilgili sorunlar çıktı. UEFA'nın kurallarına uymasaydık, 25 milyon Euro gibi bir cezayla karşı karşıya kalacaktık. Bu riske kimse giremez. O yüzden de santrfor alamadık. Böyle bir maçtan sonra insan elbette üzülüyor."

YORUMLAR 10
  • işeyaramazadam 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi beceriksizliğinizi başkasının üstüne atmayın. Gomis gitse de gitmese de bu takımın santrfora ihtiyacı vardı. Çocuk gibi ağlayın öyle yöneticiliği ben de yaparım para yok alamadık para var aldık tutmadı. anca bahane.
    Cevapla
  • Forvet 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis bu takımda iken bir forvet hatta 2 tane alabiliriz diyordunuz şimdi gomis mi suçlu oldu bu ülkede bir tane Türk forvet yok mu arkadaş yalan söylemenin lüzumu yok...
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis nasıl sizi oyladı..Adam lig bitmeden yeni sözleşme istedi.! Siz ne dediniz daha iyisini veriyorlarsa gidebilirsin..! Ayrıca sayın Albayrak aynı sokaktaki çocuk diliyle konuşmayı bırakın..! Eren olsaymiş iki gol atarmiş...
    Cevapla
  • Kirsehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    Alaydin 2.ligden genc bi forvet... sonucta sinandan iyi dururdu forvette
    Cevapla
  • .mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin gozun kor galiba penaltiyi gormemissin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle