İşte Eren Derdiyok'un kadroya alınmama sebebi

Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz'den sonra MR'ı temiz çıkıp ağrıları nedeniyle oynayamayan üçüncü isim Eren Derdiyok oldu. Antrenmanın ardından sıkıntısını anlatan Eren, Fatih Terim'i kızdırdı, bu nedenle Porto kadrosuna alınmadı.

İşte Eren Derdiyok'un kadroya alınmama sebebi
İşte Eren Derdiyok'un kadroya alınmama sebebi
GİRİŞ 04.10.2018 09:14 GÜNCELLEME 04.10.2018 09:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da MR'ı temiz çıkıp da ağrıları devam eden futbolculara Eren Derdiyok da eklendi. Golcü futbolcunun bu durumu teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı.

Bu konuda ilk örnek Tolga Ciğerci idi. Sarı-kırmızılılar, basına kapalı yapılan antrenmanları medyaya sunarken, "Ağrılarını öne sürerek idmanda yer almadı" ifadesiyle Tolga'nın üzerini çizmişti. 

 

 

Buna benzer bir durum da Serdar Aziz'de yaşandı. Sağlık ekibinin sağlam raporuna rağmen başarılı savunmacı ağrıları bulunduğunu ifade etti. Bu duruma kızan Terim de milli stoperi kadro dışı bıraktı.

Son olarak Portekiz'e götürülen Eren Derdiyok, sol üst adalesindeki ezilme sonrasında MR'a girdi, temiz çıktı. Önceki günkü çalışmaya da özel bir taytla çıkan Eren, yine ağrılarından şikayet edince Terim tarafından kadro dışı bırakıldı. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, Eren'in yokluğunda Sinan Gümüş'ü forvette oynatırken, üç hücumcuyla gol aradı.

YORUMLAR 3
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    sinan gümüş bu maçta baya iyiydi. gol vuruşu dışında çok iyiydi. bence idmanda muslera yla bol bol gol vuruşu çalışması lazım
    Cevapla
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    artık muğdat ı da şu takıma monte et. fatih hocam zaten adam yok.eren yoksa bari alternatif olur.forvete sinan la muğdat ı değişmeli oynat.
    Cevapla
  • VATAN 5 yıl önce Şikayet Et
    alt yapıdan genç bir forvet yokmu hem ısınır.tecrubelenir.forveti golü düşünen biri lazım.
    Cevapla