Fatih Terim'den hakeme ilginç sözler!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Porto'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.10.2018 00:46 GÜNCELLEME 04.10.2018 09:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İyi bir oyun oynadıklarını söyleyen Terim, "Bugün söylenecek şey şu; Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir maç oynandı. Önemli bir taktik anlayışını ortaya koydu çocuklar. Bir Şampiyonlar Ligi maçında daha evvel görmediğimiz pozisyona girdiler. Galatasaray taraftarını ve Türk futbolseverini çok mutlu etmek isterdik ama olmadı, 4 maçımız daha var. Galatasaray taraftarlarına hep sözünü verdim ve 'Helal olsun' dedirtecek bir oyun oynadık. Porto ile oynamak kolay değil, herkes Porto'ya iyi baksın" dedi.

Mağlubiyet nedeniyle yine de üzüntülü olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Bugün müthiş bir gün olabilirdi. Beni sevindiren şey, Galatasaray taraftarının gurur duyacağı bir takım vardı. Sadece bunu söyleyebilirim, onun dışında hoşuma gitmedi. Hoşuma gitmez benim mağlubiyetler" ifadelerini kullandı.

 

HAKEM YORUMU

Serdar Aziz'in tartışılan penaltı kararı için konuşan tecrübeli antrenör, "Herkes penaltı gibi diyor ama Michael Oliver'in Juventus - Real Madrid maçındaki penaltıdan sonra daha seçici olduğunu düşünüyorum. O herhalde psikolojik olarak bir travma onda, olmayan bir penaltı verip, kaderi değiştirmişti. Hakemlerden bir şey beklemeyelim; 50-50 ise, o tarafa verirler" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • SABRİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Porto farkı kaçırdı. Müslera devleşti Siz ne diyorsunuz anlamadı ben
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    biz orda bundan daha iyi Porto ya 3 attık
    Cevapla
  • Konyalı Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz kimsiniz ki?
    Cevapla
  • SRDR 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray böyle oynamaya devam etsin, son vuruşları da düzelttik mi tamam. Bu gruptan rahat çıkarız. En azından zevk veren bir maç oldu bence. İlk yarı o pozisyonları hunharca harcamasalar maç çok farklı da bitebilirdi. sağlık olsun. Bu arada yunusa şans verdiği için terimi tebrik ediyorum. Diğer teknik adamlarda artık elini taşın altına koyup gençlere şans vermeye başlasalar keşke. Profesyonel bir takım en azından sahada yarı yarıya yetiştirdiği futbolcularla oynasa milli takımda da zengin bir kadro olurdu diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    olur olur ara sıra alaçatıya git gel
    Cevapla