G.Saray'ın yediği golde akıl almaz hata!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Porto'ya karşı duran toptan yediği golde büyük bir savunma hatası yaşandı.

GİRİŞ 04.10.2018 00:13 GÜNCELLEME 04.10.2018 08:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Porto karşısında ilk yarıda dünyaları kaçıran Galatasaray, ikinci yarının başında büyük bir hata ile geriye düştü.

49. dakikada Porto, Alex Telles'in kullandığı kornerde Marega'nın kafa vuruşu ile öne geçerken Marega'nın bomboş pozisyonda kafayı vurması taraftarları çileden çıkarttı.

 

SERDAR VE NAGATOMO ARASINDA ANLAŞMAZLIK

Süper Lig'de de duran toptan yediği gollerle eleştiri alan Galatasaray'ın 'duran top fobisi' Şampiyonlar Ligi'nde de devam ederken Serdar Aziz ve Nagatomo arasındaki anlaşmazlık sonucu Marega boş kaldı ve rahat bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Galatasaray, ilk yarıda tam 4 net gol pozisyonunu sonuca çeviremezken kalesinde gördüğü ikinci tehlikede topu ağlarında buldu.

YORUMLAR 10
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Ufacık Nagatomo nasıl tutacak 1.83' lük Marega'yı...?
    Cevapla
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    serdar la nagatomo ya bakacağınıza maicon efendi forvetten gelir gibi sallana sallana altıpasa geliyor. maicon un hatası. iki stoperden birinin bile rakibin tek forvetini tutmaması büyük hata.gerçi porto da taktik icabı defansıız yerleşmeden hiç beklemeden korner kullandı.
    Cevapla
  • Ruhi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki sadece GS kaçırmış ya da GS oynamış topu. Yahu kardeşim tamam ilk yarı daha hareketli bir oyun oynadı fakat maçın özetini bir kez izleyin bakalım dün kim ne kaçırmış. Yere göğe sığdıramaz bir durum yaşatmak oldukça saçma. Bu durum takıma zarardan başka bir şey vermez. Ayaklarını yerden kesmeyin GS nin. Ayrıca oynayan oyuncular yerli değil neredeyse takımın bütünü yabancı. Sinan ve Serdar Aziz harici!.. Bu nasıl bir türk takımı? Şimdi ben dün ki maçta GS yi neden tutacağım? Buna sebep nedir? Benim yerli oyuncularım nerede? Elin gavurunumu destekeyeyim?..
    Cevapla
  • ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    orda muslerada çıkabilirdi serdar azizde vurdurmayabilirdi
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Eee Beşiktaş değilsiniz.. Portoyu evinde 3-1 yenmek herkesin harcı değil. Tabiki Galatasarayın basarını istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle