Maç sonu G.Saraylıları çıldırtan görüntü!

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto'ya 1-0 yenilen Galatasaray'da Younes Belhanda'nın maç sonu görüntüsü tepki çekti.

GİRİŞ 04.10.2018 00:09 GÜNCELLEME 04.10.2018 12:56
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Maçın son düdüğü sonrası rakip futbolcuyla formasını değiştiren Belhanda, aldığı Porto formasını ters çevirmeden sırtına geçirdi. Faslı futbolcunun yenilgi sonrası gülmesi de yayıncı kuruluş kameralarına yansıdı.

Belhanda'nın bu görüntüsü sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekti.

 

TUGAY KERİMOĞLU'NDAN BELHANDA'YA TEPKİ

beIN SPORTS'ta maçı yorumlayan Galatasaray efsanesi Tugay Kerimoğlu, Belhanda ile ilgili şu sözleri kullandı:

"Senin arkanda 10 numara yazıyor. Bir şey yap artık. 2. yılındasın bir maçı al. Fazla bir beklenti yok sadece bir şey yap. Maç sonu halini gördünüz mü? Ne güzel gülüyor. Huzurlu. Çok konuşmaya gerek yok. Hizmet ettiğin kulüp sana bir kontrat vermiş ve senden güzel oyun bekliyor. Belhanda'nın yenilgi sonrası keyfi yerinde. Ben hayatımda hiç böyle olamadım. Anlamıyorum bu durumu ben"

YORUMLAR 85
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    ne var bunda adam güldü diye hainmi oldu şimdi
    Cevapla
  • Tahsin YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    MAÇ BU ÜÇ ŞIKTAN BİRİ OLUR TAMAM GS 1-0 YENİLDİ .HER TAKIM YENER DE YENİLİRDE.OLAYLARI ABARTMAYA, HİÇ KİMSEYİ KIRIP ÜZECEK İFADEYE DE GEREK YOK.AVRUPA TAKIMLARIYLA mücadele eden her türk takımına gönülden başarılar dilerim.
    Cevapla
  • Metin D. 5 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda'nın oynadığı maçlarda rakip 12 kişi, GS 10 kişidir.
    Cevapla
  • Cim bom lu 5 yıl önce Şikayet Et
    pismis kelle gibi siritana kadar adam gibi takimina oynadigi futbol ile katki yapsa daha iyi olur bir kurus vergi vermeden milyonlarca euroyu cebe atip defolup gidiyorlar tabiki adini altin harflerle yazdiran hagi ve hagi gibiler haric
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    amma abartmissiniz, bizde cok mac yaptik bazen kayip ettik bazen kazandik, bir hali saha maci düsünün iki tarafda kazanmak istiyor ama bir taraf kaybediyor, kaybeden agliyormu? Belki portolu furbolcuda araptir yada bir birlerini taniyorlar muhabbet ettiklerine göre
    Cevapla
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    dıbık halı saha maçıyla bu birmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle