İtalyanlar duyurdu! Rodrigues Ocak'ta...

Samu Castillejo'nun AC Milan'a transferinin ardından İspanyol oyuncunun yerini dolduramayan Villarreal, ara transfer döneminde ilk hamlesini Galatasaray'dan Garry Rodrigues ile yapmayı planlıyor.

İtalyanlar duyurdu! Rodrigues Ocak'ta...
İtalyanlar duyurdu! Rodrigues Ocak'ta...
GİRİŞ 30.09.2018 12:41 GÜNCELLEME 30.09.2018 12:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan ve bu sezona da fırtına gibi başlayan Garry Rodrigues transfer gündeminin de bir numarası haline geldi.

Geçtiğimiz transfer döneminde İngiltere'den Fulham ve Crystal Palace'ın talip olduğu Garry için Galatasaray, 13 milyon euroluk bonservis bedeli talep edince görüşmeler tıkanmıştı. Sadeece Premier Lig'den değil İspanya'dan da talipleri olan Garry için gündeme gelen son takım Villarreal oldu. 

 

 

İtalyan basınında çıkan haberlerde Samu Castillejo'nun AC Milan'a transferinin ardından İspanyol oyuncunun yerini dolduramayan Villarreal, ara transfer döneminde ilk hamlesini Galatasaray'dan Garry Rodrigues ile yapmayı planlıyor. Transfer sürecinde şu ana kadar Villarreal'in gözden çıkartabileceği bonservis bedeli bilinmezken; sarı-kırmızılı kulübün tavrı net; 13 milyon euro.

Rıdvan Dilmen: 
"Avrupa'da Garry Rodrigues tipinde oyuncu sayısı az. En iyisi Hazard. Sadece geniş alan oyuncusu değil. Dar alanda da kat edebiliyor"

Levent Tüzemen;
"Garry Rodrigues, bu formunu ve golcülüğünü sürdürürse 20 milyon Euro'ya kadar alıcı bulur. Bir oyuncunun yükselişinde teknik adamların payı her zaman büyük olur. Terim'in özel ilgisi Rodrigues'i hızla zirveye taşıyor."

YORUMLAR 10
  • Giderse 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok olur gider Kıbrıs takimlari bile almaz.
    Cevapla
  • 72vtdş 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye takımları çok büyük hata yapıyorlar iyi oynayan futbolcuyu satıyorlar Avrupa da ise performansı düşük futbolcu satılıyor.
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk 20-25 ediyorsa Rodriguez 50 eder.. Rodriguez cenk tosundan çok çok etkili oyuncu her anlamda.. Cenk tosun şu şartlarda 5 milyon euroya bile zor alıcı bulur
    Cevapla
  • Dark 5 yıl önce Şikayet Et
    50 milyon euro versinler alsınlar
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    çuş biraz altan at
    Cevapla
  • Adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenk tosun bile 27-28 e gitti. Bu cimbom yönetimi oyuncu satmayı kesinlikle bilmiyor almayı ise hiç bilmiyor tarık çamdalı 5 e aldılar şimdi ise 1 TL bile veren bulamıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle