Terim: Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Terim: Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı...
Terim: Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı...
GİRİŞ 28.09.2018 22:51 GÜNCELLEME 28.09.2018 23:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, aldıkları galibiyeti değerlendirirken, sakatlanarak çıkan Emre Akbaba hakkında da bilgi verdi.

Maça iyi başladıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam ''İlk dakikada öne geçebilirdik. Frikik ve direkle başladık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Üçüncü bölgede daha çabuk ve isabetli paslarla birçok pozisyon bulduk. İlk golü bulsak maçın skoru farklı olacağı için ama maalesef son vuruşlarda başarılı olamadık. Bunu teknikle, beceriyle nasıl ifade edeceğiz bilmiyorum. 10 veya üstü önemli pozisyonumuz var. Hafif kalp çarpıntılı, hafif isyanlı bir zaman geçirdik. Bizim veya bizim gibi takımların en önemli kırılma noktası goldür'' ifadelerini kullandı.

 

 

3 puanın önemli olduğunu söyleyen Terim ''Bugün önemli olan 3 puan ama bunun yanında sabırla, düşünceyi bozmadan kabullenmemek, gol için devamlı atak halinde olmak'' şeklinde konuştu.

EMRE AKBABA AÇIKLAMASI

Porto maçı öncesi sakatlık ve eksiklerin sorulması üzerine Fatih Terim ''Emre'nin durumu yarın sabah belli olacak. Yarın MR çektirip bakacaklar. Biz de hasar tespitimizi yapıyoruz. Ndiaye maalesef çok ihtiyacımız olan bir Porto maçında oynayamayacak. Onun yerine oynayacak oyuncumuz inşallah onu aratmayacaktır'' dedi.

YORUMLAR 2
  • BİLAL BURAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Biri Rodrigeze futbolun tek başına oynanmadığını anlatsa. Ya arkadaş adam her maç bencil oynuyor ve 5 - 6 olacak maç 1.0 bitiyor pas vermek gibi düşüncesi hiç yok adamın
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ruhsuz oynadı isteseydi en az 5 atardı
    Cevapla