Galatasaray, Akhisar'da dağıldı!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu.

GİRİŞ 23.09.2018 20:53 GÜNCELLEME 24.09.2018 13:48
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Akhisarspor ile Galatasaray karşılaştı. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan mücadeleyi Akhisarspor 3-0 kazandı.

Akhisarspor'a galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Manu 79. dakikada penaltıdan Güray Vural ve 84. dakikada Mustafa Yumlu kaydetti. 

 

Galatasaray'da Rodrigues 42. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonuçla Galatasaray, Kasımpaşa ve Başakşehir'in puan kaybettiği haftada liderlik fırsatını teperek 12 puanla 2. sırada kaldı. Akhisarspor ise ilk galibiyetini alarak 5 puanla 14. sıraya yükseldi.

Ligin 7. haftasında Galatasaray sahasında Erzurumspor'u ağırlarken Akhisarspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.

Akhisarspor: 3 - Galatasaray: 0

Stat: Spor Toto Akhisar 

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam 

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Kadir Keleş, Regattin (Dk.65 Aykut Çeviker), Sissoko, Eray Ataseven (Dk. 82 Onur Ayık), Güray Vural, Serginho (Dk. 86 Dany), Manu 

Galatasaray: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Ozan Kabak, Nagatomo, Sinan Gümüş (Dk. 57 Eren Derdiyok), Ndiaye, Fernando (Dk 66 Muğdat Çelik), Rodrigues (Dk 83 Feghouli), Emre Akbaba, Onyekuru 

Sarı kartlar: Dk. 31 Ndiaye, Dk. 60 Muslera, Dk. 83 Serdar Aziz (Galatasaray), Dk. 42 Serginho, Dk 43 Güray Vural, Dk. 52 Regattin, Dk. 59 Mustafa Yumlu (Akhisarspor)

Goller: Dk. 51 Manu, Dk. 80 Güray Vural (penaltıdan), Dk. 84 Mustafa Yumlu (Akhisarspor)

YORUMLAR 111
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    terimin tek özeligi karizmatik ve cok iyi motive etmesi ama futboldan anlamiyor sadece konusuyor bagzende sacmaliyor
    Cevapla
  • Adıyaman02 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi takım 4 atıp 4 yiyen değil,şampiyon takım bu olmamalı.Sistemi boş ver akhisar teknik direktörsüz maça çıktı ruh olacak ruh
    Cevapla
  • şampiyon olamaz 5 yıl önce Şikayet Et
    gs hiç bir şekilde şampiyon olamaz. 40 yıldır futbol izlerim. gs ın şampiyon olması imkansız. hakem oyunları, oyuncuların umursamazlığı, teknik kadronun taktik yetersizliği, yönetimin mali sorunları çözememesi, seyircinin takıma destek yerine köstek olması bunların hepsi en önemli handikaplardır. gs bu sezon kesinlikle şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    EVET GALATASARAY eleştiriyorum hiç galip gelmemiş takımdan 3 yiyor , eleştiriyorum gs galibiyetinden sonra içerde dışarda yenilen takımdan 4 yiyor diye, peki bu takımlar gs öncesi ve sonrası nerdeleer??? yoklar! demek bizim tüm takımlarımızı ve futbolcularını sorgulamamız lazım! iyi olmayan kokular var!!!
    Cevapla
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu malubiyetin tek sorumlusu var oda fatih terim dir. Bunları tudor yapsaydı şimdiye adam asılırdı. Fatih terim yapınca futbolcular suçlu. Sonuncu takımdan 3 yiyorsan bırak galatasarayın yakasını sayın terim. Hıncal uluç un yaptığı tüm yorumlara katılıyorum. Ayrıca bu sinan senelerce forma bekledi . SONUÇ FACİA bu mudur. sen feguli yi yedek oturt sinan dan medet um bravo sayın terim. yazıklar olsun kazanılan maçlarda bile rezil futbol oynayan takımla gurur duy sayın terim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle