Menajeri açıkladı ‘Belhanda’yı izliyorlar’

Devre arasında golcü takviyesi yapabilmesi için FFP kuralları gereği oyuncu satmak zorunda olan Galatasaray'da tüm gözlerin çevrildiği Younes Belhanda'da için menajerinden açıklama geldi.

Menajeri açıkladı ‘Belhanda’yı izliyorlar’
Menajeri açıkladı ‘Belhanda’yı izliyorlar’
GİRİŞ 22.09.2018 10:59 GÜNCELLEME 22.09.2018 11:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devre arasında golcü takviyesi yapabilmesi için FFP kuralları gereği oyuncu satmak zorunda olan Galatasaray'da tüm gözlerin çevrildiği Younes Belhanda'dan yeni haberler var. Özel açıklamalarda bulunan Faslı 10 numaranın yeni menajeri William D'Avila, Ocak ayı için umutlu konuştu.

Ndiaye ve Onyekuru'yu Galatasaray'a getiren isim olan D'Avila, 28 yaşındaki oyuncu hakkında şunları söyledi:

 

 

3-4 YIL DAHA ÜST DÜZEY OYNAR

İngiltere, İspanya ve Almanya'dan birçok kulüp Belhanda'yı izliyor. Lokomotiv Moskova maçına da scoutlarını gönderdiler ve performansını beğendiler. Ayrıca Suudi Arabistan gibi maddi açıdan cazip liglerden de talipleri var.

Belhanda çok yetenekli, birçok pozisyonda görev yapabilen bir oyuncu. Henüz 28 yaşında ve en az 3-4 sene daha en üst düzey liglerde oynayacağını düşünüyorum. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istiyordu. Zaten bu yüzden yaz döneminde kendisine gelen birkaç teklifi reddetti.

ZALİM BİR FUTBOLCU DEĞİL

Transfer döneminde hem Belhanda hem de Galatasaray için en iyisi olmalı. Belhanda Galatasaray'da mutlu ama neler olacağını birlikte göreceğiz. Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı karta çok üzüldü ve yanlış anlaşıldığını düşünüyor. Bir daha böyle bir kart görmeyecek, emin olabilirsiniz. Belhanda her şeyden önemlisi iyi bir insan ve zalim bir oyuncu değil. Herkesten de özür diledi.

YORUMLAR 3
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür oyuncuların sözleşmesine pozisyon icabı görülmeyen kartlar için ağır cezalar konmalı.
    Cevapla
  • puah 5 yıl önce Şikayet Et
    izleyip nasıl beğenilir bu adam ya. izlemeseler belki alırlar.
    Cevapla
  • salum 5 yıl önce Şikayet Et
    yunusa bir sans verilmeli..bakalim ne oluyor..feghouli gidicimi?
    Cevapla