Fatih Terim'den ilk 11'e Süper Lig ayarı

Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskovayı 3-0 ile geçen Galatasaray'da moraller yerinde. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in Akhisarspor karşısında rotasyona gideceği belirtiliyor.

Fatih Terim'den ilk 11'e Süper Lig ayarı
Fatih Terim'den ilk 11'e Süper Lig ayarı
GİRİŞ 21.09.2018 19:34 GÜNCELLEME 21.09.2018 19:34

Şampiyonlar Ligi I Grubu'ndaki ilk maçında Lokomotıv Moskova'yı 3-0 ile geçen Galatasaray'da kazanılan 3 puanın yanı sıra teknik direktör Fatih Terim'in hem oyundan hem de oyuncuların performansından son derece memnun olduğu öğrenildi. 

Pazar günü Akhisarspor ile oynanacak olan 6. hafta karşılaşmasında hata istemeyen tecrübeli çalıştırıcı'nın kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Terim'in sağ bekte Mariano'ya şans vermesi beklenirken stoperde Maicon ve Ozan Kabak ikilisinden faydalanma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Yuto Nagatomo'nun dinlendirilerek yerine Ömer Bayram'ın forma giyeceği öğrenildi. 

Cezası devam eden Belhanda'nın yerine orta alanda Badou Ndiaye - Fernando Reges ve Emre Akbabaüçlüsü oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Lokomotiv Moskova maçına kulübede başlayan Onyekuru'nun ise Akhisarspor deplasmanında karşılaşmaya 11'de başlaması bekleniyor.