'Galatasaray'ın tapulu mülküdür!'

Galatasaray resmi sitesinden Galatasaray Adası ile ilgili açıklamada bulundu.

'Galatasaray'ın tapulu mülküdür!'
'Galatasaray'ın tapulu mülküdür!'
GİRİŞ 20.09.2018 19:46 GÜNCELLEME 20.09.2018 19:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray resmi sitesinden Galatasaray Adası ile ilgili açıklamada bulundu. Duyuruda "Galatasaray Adası'nın 1 nolu merkez parseli Galatasaray'ın tapulu mülküdür" ifadeleri kullanıldı.

İşte o açıklama;

 

 

"Galatasaray Adası olarak bilinen İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesinde bulunan 365 Ada 1,2 ve 4 no’lu parsellerden ibaret olan adanın 2 ve 4 no’lu parsellerinin mülkiyeti Hazineye, 1 no’lu parselin mülkiyeti ise Kulübümüze aittir. Davacı Elpida Frankapolos ve arkadaşları tarafından açılan ve Kulübümüze ihbar olunan dava, mülkiyeti Hazineye ait olan parsellere ilişkindir. Mülkiyeti kulübümüze ait olan 1 no’lu parsel davanın konusu dışındadır. Dava, davacıların aktif taraf sıfatı yokluğu nedeniyle 29.05.2018 tarihinde reddedilmiştir.

Yukarıda bahsedilen davaya ilişkin bugün medyada yer alan haberler neticesinde oluşması muhtemel yanlış anlamaları önlemek maksadıyla açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Galatasaray Adası’nın 1 no'lu merkez parseli Galatasaray Spor Kulübü’nün tapulu mülküdür.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur"

YORUMLAR 4
  • Murat Kazım Ünlü 5 yıl önce Şikayet Et
    tapulu mal diyorsunuz tamam anladik bari restore etseniz fena olmaz fareler geziyor orada ula birde büyük camiya diyorsunuz
    Cevapla
  • halis 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan “devlet malı deniz, yemeyen keriz” devri bitti..
    Cevapla
  • bay e 5 yıl önce Şikayet Et
    ucube elit gecekondusu bence çirkinlikte son nokta
    Cevapla
  • serhan 5 yıl önce Şikayet Et
    He tapulu.Stadda tapulu.Hatta tüm hazine size tapulu.
    Cevapla