Terim'den fırça! 'Hemen formayı çıkarsın...'

Galatasaray'ın Kasımpaşa zaferinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Maç sonu açıklamasında 0-0 girilen devre arasında 'tahmin edebileceğiniz bir süreç yaşadık' diyen Terim'in soyunma odasında oyuncularına söyledikleri ortaya çıktı.

Terim'den fırça! 'Hemen formayı çıkarsın...'
Terim'den fırça! 'Hemen formayı çıkarsın...'
GİRİŞ 16.09.2018 10:59 GÜNCELLEME 16.09.2018 12:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa maçı 4-1 kazanıldı. Ama ilk yarı 0-0 bittiğinde ve atakları yapan Galatasaray değil de konuk ekip olduğu için Fatih Terim soyunma odasında dokunaklı konuşmalarından birisini daha yaptı. Maçtan sonra, "Tahmin edebileceğiniz bir süreç geçirdik devrede" diyen Terim'in ilk 45 dakikanın sonunda takımına şunları söyledi; "Kazanacağımızdan şüphesi olan varsa ikinci yarıya çıkmasın. Formasını hemen çıkarsın kenara koysun"

LOKOMOTİV MOSKOVA'NIN KAFASINI KARIŞTIRDI
 
Mariano, Maicon, Fernando ve Onyekuru'yu yedek bırakan tecrübeli teknik adam, Linnes, Ozan Kabak, Donk ve Sinan tercihleriyle takım içi forma rekabetini en üst seviyeye taşıdı. Bu durum Galatasaray'ı izlemek için İstanbul'a gelen Lokomotiv antrenörü Oleg Pashinin'in de kafasını karıştırdı.

 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yine şapkadan tavşan çıkardı. Kasımpaşa maçı öncesi herkes forvette kimin oynayacağını konuşsa da onun planlarının bambaşka olduğu ortaya çıktı. Trabzonspor hezimetini bir kenara yazan deneyimli çalıştırıcı, hiç çekinmeden Mariano'nun yerine Linnes, Maicon'un yerine Ozan Kabak, Fernando'nun yerine Donk, Onyekuru'nun yerine de Sinan'ı sahaya sürdü. Terim, hem 4-1'lik galibiyete ulaştı hem de takımda hiç kimsenin yerinin garanti olmadığını gösterdi.

Forma rekabetini katlayan Terim, G.Saray'ı izlemek için İstanbul'a gelen Lokomotiv Antrenörü Oleg Pashinin'nin de kafasını karıştırdı. Pashinin, "Sahada olmasını beklediğimden farklı bir takım vardı. Terim takımı mı sakladı; yoksa ideal takımları bu mu karar veremedim" demekten kendini alamadı. (Fotomaç)

YORUMLAR 13
  • Fenerbahceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Millet taktik verir oyun anlatir bunun dunyasi gaz uzerine pirlo kitabında anlatti ne kadar kotu bir hoca oldugunu eger federasyon hakemler ve rakip takimlar yardim etmese bir kez bile sampiyon olamazdi
    Cevapla
  • CİMBOMBOM 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere'de çalışmış olsaydı, Fatih Terim'in kariyeri boyunca gösterdiği taktik yetkinlik üzerine kitap yazılırdı. Ama bu ülkede bir insanın 6 lig şampiyonluğu, bir UEFA Kupası, bir Avrupa Şampiyonası yarı finaline "Hadi oğlum, hadi koçum"la ulaştığı inancını aşamıyorsunuz.Çünkü bizde maaşallah herkes teknik direktör
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    İmparator Fatih terime laf edenler adamın başarısı ortada saçma sapan konuşmayı kesin...
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim taktik bilgisinden çok insanları motive edebilme yeteneği var . İç sahada Real madridde dahil yenmediği yenemeyeceği takım yok . Ama iç sahada . Çünkü bu işin tuzu biberi olan taraftar desteği de gerekiyor. Gs taraftarı da bunu ıyi yapıyor zaten . Ee sonuç ortada . Ozan kabak yerine fatih terim çıksa sahaya yine galibiyet gelirdi. Rakip ikinci yarı cabuk dağıldı .
    Cevapla
  • Nefer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bende birşeyler var siz farkında değilmisiniz demek istiyor.Zoraki kahraman olmak istiyor.Tamam al şampiyonlar ligini seni dük ilan edecem hemde başına birde dü ekleyerek.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    sırf kolpa başka bir numarası yok
    Cevapla
  • trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    ne hikmetse gs aldığı kupaların 3 de 1 ni terim aldırmıştır bu bir tesadüf mi yoksa mı kolpa mı yok acı gerçek mi daha kabullenemediniz demi gerçekleri sindirin artık sindirin sezarın hakkını sezara verin
    Cevapla
  • mutlu gs 5 yıl önce Şikayet Et
    kiskanma ne olur calis seninde olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle