Galatasaray'a piyango gibi teklif!

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla gözden düşen Belhanda için Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ahli 6 milyon Euro’ya veriyor. Ancak Galatasaray, Faslı yıldızın transferini 8 milyon Euro’ya bitirmekte ısrarcı.

Galatasaray'a piyango gibi teklif!
Galatasaray'a piyango gibi teklif!
GİRİŞ 14.09.2018 11:08 GÜNCELLEME 14.09.2018 11:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

G.Saray'da Younes Belhanda için müthiş pazarlık... Trabzonspor maçından sonra gözden düşen Faslı yıldız için Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli 6 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. İstanbul'da görüşmeler devam ediyor. Ancak Cimbom, istediği rakamı henüz bulmuş değil.

HER AN TEKLİFİ ARTIRABİLİRLER

Galatasaray Younes Belhanda'yı 8 milyon Euro karşılığında elden çıkarmak istiyor. Bunun için de görüşmeler şu an için tıkanmış durumda. Ancak, BAE ekibi her an teklifi artırabilir.

TRANSFER 2 EKİM'DE BİTİYOR

Birleşik Arap Emirlikleri'nde transfer sezonu 2 Ekim'de sona eriyor... Galatasaray'ın bu süre zarfı içinde Al Ahli yetkililerini ikna edip transferi bitirmesi bekleniyor

5 MAÇTA 2 ASİSTLE OYNADI

Belhanda'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. 28 yaşındaki Faslı yıldız, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 5 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 2 asist yaptı. (Takvim)

YORUMLAR 9
  • harun 5 yıl önce Şikayet Et
    şu kirizde iyi para üce bese bakmayın
    Cevapla
  • hasan kara 5 yıl önce Şikayet Et
    beleş bile olsa verin maaşından kurtulursunuz.
    Cevapla
  • iskender temel 5 yıl önce Şikayet Et
    bence teklif yok teklif olsa verir gs onu düşükte olsa
    Cevapla
  • hüseyin 07 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya verin vurdumduymazı.
    Cevapla
  • büyük hata 5 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık, 8- 10 milyon euroya belhanda gibi bir oyuncu satılamaz. en az 50 milyon euro eder. belhanda yıldız oyuncularında üstü bir oyuncu. galatasaray o fiyata satarsa büyük hata yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle