Terim: Kolay değil dengeli bir grup!

Fatih Terim, 18 Eylül'de başlayacak Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda 1 puanın bile 900 bin Euro değerinde olduğunu hatırlatarak, "Her puanı alıp kulübün de kazanmasını sağlamalıyız. Beraberlik bile mali açıdan kulübe büyük bir katkı sağlayacak" dedi.

Terim: Kolay değil dengeli bir grup!
Terim: Kolay değil dengeli bir grup!
GİRİŞ 09.09.2018 12:22 GÜNCELLEME 09.09.2018 12:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA anlaşması gereği sıkı bir mali disiplin uygulamak zorunda olan Galatasaray'dateknik direktör Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ni maddi bir fırsata çevirmek için büyük çaba harcıyor. Her galibiyetin 2.7 milyon Euro olduğu Devler Ligi'nde bu yüzden her puan çok önemli. Gruptan çıkmanın getirisi de 9.5 milyon Euro. Galatasaray, gruplarda sıfır çekse bile en az 30 milyon Euro kazanacak.

PUAN HESABI YAPMAM AMA...

Bu konudaki düşüncelerini gazetecilerle paylaşan Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Ben Şampiyonlar Ligi'nde puan hesabı yapmam. 'Bu kadar puan alalım da, bu kadar alırsak çıkarız da...' Ben takımım ne yapabilirse onlardan onu istiyorum. Kazanmak, kazanmak, kazanmak" dedi.

KOLAY GRUP MU, DEĞİL...

1 puanın 900 bin Euro olduğunu hatırlatan Terim, "Kazanabildiğimiz kadar puan kazanmalıyız. Çünkü beraberlik bile mali anlamda büyük katkı sağlayacak. Yapacağınız transferlere de etki edecektir. Her puanı alıp kulübün de kazanmasını sağlamalıyız. Herkes kolay grup yorumları yapıyor. Porto, Schalke kötü takım mı? Hiçbir şey kolay değil. Dengeli bir grup" dedi.

YORUMLAR 4
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah utandırmasın.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH başaracaklarına İNANIYORUM :))))
    Cevapla
  • Altair 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna yorulmayın bence bu kadroyla sonuncu olursunuz sıfır çeker gelirsiniz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    doğru katılıyorum
    Cevapla