G.Saray itirafı! 'Transferin son saatleri...'

Galatasaray'a gelmek istediğini her fırsatta dile getiren Akhisarspor'un golcü oyuncusu Yevhen Seleznov, Rus basınına yaptığı açıklamada çok ciddi bir itirafta bulundu.

G.Saray itirafı! 'Transferin son saatleri...'
G.Saray itirafı! 'Transferin son saatleri...'
GİRİŞ 04.09.2018 15:02 GÜNCELLEME 04.09.2018 15:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yevhen Seleznov, transferin son gününde Galatasaray'dan resmi teklif geldiğini ancak Akhisarspor'un transfere izin vermediğini söyledi.

Forvet arayışlarını transferin son günü hızlandıran Galatasaray için sosyal medyadan da bir mesaj paylaşan Yevhen Seleznov, yaşanan süreci "Transferin son günü resmi teklif geldi. Kulüp başkanına sordum ama bana doğru düzgün bir yanıt vermediler. Hatta bir milyar bile verseler beni bırakmayacaklarını söylediler. Dürüst olmak gerekirse çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bu bana değer verdiklerini mi gösteriyor? Açıkçası tam bilmiyorum ama Galatasaray benim hayalimdi. Bu transferin kışın gerçekleşebilmesi için bu yaşananlardan sonra daha güçlü olmalıyım" sözleriyle dile getirdi.

 

 

33 yaşındaki Ukraynalı golcü transferin son günü Galatasaray taraftarlarının sosyal medyada gönderdiği ''Come to Galatasaray'' mesajlarına, ''Galatasaray her zaman benim hayalimdi, inşallah Galatasaray bu sene de şampiyon kalacak'' paylaşımıyla cevap vermişti.

Transferin son günü forvet takviyesi için son ana kadar uğraşan Galatasaray'ın adayları arasında Vagner Love, Modeste, Cornelius gibi isimlerin yanı sıra Seleznyov da yer alıyordu. (Sporx)

YORUMLAR 13
  • Meyni 5 yıl önce Şikayet Et
    Seleznov benim için lig bitmiştir mesajı vermiş. Artık verimli oynamaz .Futbolcu istediğinde vereceksiniz .Vermeseniz takımınızı hüsrana uğratır. Akhisar 'da oynamak istemediğini söylemiş. Galatasaray'ı istemiş zorla oynatılmaz. Akhisar kümeye oynar.
    Cevapla
  • SporSever 5 yıl önce Şikayet Et
    GS teklif yaptı, sen de inandın. Çok safmışsın ve amca. Teklifin ayrıntılarını biliyor musun acaba? Üste para istemişlerdir. Love transferinde Beşiktaş'tan istedikleri gibi.
    Cevapla
  • Diriliş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı seviyorum gelse iyi olurdu ama gelecek inşaallah
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam akhisar galatasaray maçalrında oynatılmamalı şike yapar bu sözle ronu gösteriyo
    Cevapla
  • nikelaj 5 yıl önce Şikayet Et
    adam hayalimdi diyor. hayali oldugu takima kac gol atti
    Cevapla
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Cezalı oynamayak
    Cevapla
  • eren 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten cezalı oynamıyacak üzülme
    Cevapla
  • selman 5 yıl önce Şikayet Et
    puahahhahahaha come to galatasaraymış
    Cevapla
  • Orhan Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    o adam her maçta Galatasaraya gol attı ve hiç sevinmedi çünkü o adam Türk değil Rus kalbiyle değıl aklıyla oynar futbolunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle