Badou Ndiaye sağlık kontrolünden geçti

Galatasaray'ın kiralama konusunda görüşmelere başladığı Badou Ndiaye, İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçti. Senegalli yıldız Alanyaspor maçını da tribünden takip etti.

Badou Ndiaye sağlık kontrolünden geçti
Badou Ndiaye sağlık kontrolünden geçti
GİRİŞ 27.08.2018 19:21 GÜNCELLEME 28.08.2018 00:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, İngiliz ekibi Stoke City ile kiralık transferi konusunda görüşmelere başlandığını duyurduğu orta saha oyuncusu Badou Ndiaye, İstanbul'a geldi.

Ndiaye'ye, Fransa'nın başkenti Paris'ten kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. Senagelli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray'ın bu akşam sahasında Aytemiz Alanyaspor ile oynanacağı karşılaşmayı tribünden takip etmesi bekleniyor.

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Badou Ndiaye, Galatasaray'ın sponsor hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Galatasaray, Ndiaye'nin kontrolünden fotoğraflar paylaştı.

MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Ndiaye, sağlık kontrollerinin ardından Türk Telekom Stadı'nda geçti ve Galatasaray'ın 6-0 kazandığı Alanyaspor maçını tribünden takip etti.

Galatasaray'da 2017-2018 sezonunda yarım dönem futbol oynayan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezonun devre arasında 16 milyon avro bonservis bedeliyle Stoke City'e transfer olmuştu.

YORUMLAR 4
  • bumerang 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem sattin niye geri aliyorsun bizimkilerde futbolculara cok baglaniyor sattigi adami geri aliyor sattiysan geri almayacaksin madem alacaksin o zaman satmayacaksin bu ne la
    Cevapla
  • Hasso 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep yabanci hep yabanci. Altyapi yok. Turk sporcu yetismiyor artik
    Cevapla
  • Mustafa Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu sabırsızlık varken biraz zor yetişir...hemen ilk maçında messi olmasını bekliyoruz
    Cevapla
  • İşsizzz 5 yıl önce Şikayet Et
    Her haberin altına aynı yorumu yapıyorsun işsiz misin? Hasso..
    Cevapla