'Gomis direndi ve ağlayarak gitti'

Galatasaray'da yolların ayrıldığı Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e gitmek istemediği, son dakikaya kadar direndiği ancak yapacak bir şeyi kalmayınca 'Evet' diyip sonrasında hıçkırıklar eşliğinde ağladığı iddia edildi.

'Gomis direndi ve ağlayarak gitti'
'Gomis direndi ve ağlayarak gitti'
GİRİŞ 24.08.2018 13:02 GÜNCELLEME 24.08.2018 13:04
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Takvim'in haberine göre geçen sezon attığı gollerle Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Fransız yıldız, takımına ağlayarak veda etti. Gomis, Suudi Arabistan'a son dakikaya kadar gitmek istemedi. Ancak transfer sürecinde G.Saray yıldız ismi zorla göndermek isteyince ayrılık gerçekleşti

MÜTHİŞ BİR PARA TEKLİF ETTİLER

 

 

Gomis'in Fatih Terim ile bir türlü yıldızı barışmadı. Zam istemesi bahane gösterildi. Kendisinden habersiz olarak Al Hilal ile anlaşıldı. Gitmemek için çok çabaladı. Suudi takımı ona müthiş bir para teklif etti ve sonunda baskılara dayanamadı.

GOMIS HIÇKIRIKLAR İÇİNDE

Gomis, dün geceye kadar direndi. Transfer gerçekleşince Florya'ya kapandı ve hıçkırıklara boğuldu. Fransız yıldız, "İstanbul'dan ayrılmak istemiyorum. Çocuklarım burada okuyor. Düzenimi bozmak istemiyorum" dese de nafileydi.

6 MİLYON EURO AZ DEĞİL Mİ!

Galatasaray taraftarı sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, "Josef de Souza, 12 milyon Euro'ya gitti. Gomis için 6 milyo Euro az değil mi?" yorumları yaptı..

YORUMLAR 42
  • KAMİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü olmuş
    Cevapla
  • doğukan 5 yıl önce Şikayet Et
    gitmesi çok kötü
    Cevapla
  • sado 5 yıl önce Şikayet Et
    hem zam iste hem oynama sonrada timsah gözyaşları hadi haydi birdaha buralara gelme bidaha bu takımın adını ağzına alma adam seni kaç kere baştan uyardı sen de kendin kaşındın çakma gs''li seni
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Nankor musun nesin?Adam gol krali olmus ama yine de yaranamadi.Bu sene sampiyon olmayin da gorun.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    hazirlik maclarinda ve akhisar macinda bilerek oynzmayan mucadele etmeyen gomis kupa akhisara gidince tamam bundan sonra mucadele edecem diyor. gecdi bor un pazari sur eşşek i nigde ye .... giden kupanin en buyuk sorumlusu takimla dalga gecer gibi sahada yuruyen gomistir. zam pazarligini sahada yapamazsin.
    Cevapla
  • Kârlı satış 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis gs ye hep kazandırdı.Teşekkürler Gomis güle güle git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle